€ 4.7584
£ 5.4956
$ 4.2306

Mai multe ştiri online:

Razie printre cerșetorii din Constanța

Ştire online publicată Sâmbătă, 12 Noiembrie 2011. Autor: Florentina BOZÎNTAN - DUMITROV
Polițiștii din municipiul Constanța au organizat mai multe razii, în noaptea de joi spre vineri, ocazie cu care au aplicat 18 sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 7.500 de lei. Cele mai multe amenzi au fost aplicate pentru cerșetorie. Ofițerii Secției 2 au organizat o acțiune pentru combaterea faptelor de parazitism social și au luat la picior zonele preferate de cerșetori din Tomis 3, Tomis Nord și Cireșica. Au fost sancționate șapte persoane, valoarea amenzilor ridicându-se la 5.400 lei. De asemenea, oamenii legii au organizat și o acțiune pe linia prevenirii și combaterii furturilor de produse petroliere, din conductele magistrale și o acțiune privind combaterea furturilor din auto.

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Articole pe aceeaşi temă

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
vineri, 19 aprilie Foto : A murit unul dintre cei mai gospodari primari din judetul Constanța 3576 vizite, 0 comentarii A murit unul dintre cei mai gospodari primari din judetul Constanța
Eveniment
miercuri, 17 aprilie Foto : UPDATE - Mașină răsturnată, în stațiunea Mamaia 2919 vizite, 0 comentarii UPDATE - Mașină răsturnată, în stațiunea Mamaia
Cultură-Educație
vineri, 19 aprilie Foto : "Sunt prea multe și prea dese schimbările". Dar de buget nu vorbește nimeni? 1245 vizite, 0 comentarii "Sunt prea multe și prea dese schimbările". Dar de buget nu vorbește nimeni?
Sport
miercuri, 17 aprilie Foto : Astăzi, HCDS - CSM București.  "Se poate deschide drumul către finală!" 921 vizite, 0 comentarii Astăzi, HCDS - CSM București. "Se poate deschide drumul către finală!"
ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.7066 secunde