Razie pe străzile Constanței: peste o sută de amenzi, aplicate de oamenii legii

171
Razie pe străzile Constanței: peste o sută de amenzi, aplicate de oamenii legii - razie2-1602517380.jpg

Articole de la același autor

Acțiune de amploare pe străzile municipiului Constanța, ieri dimineață: zeci de polițiști, însoțiți de jandarmii de la Inspectoratul de Jandarmi Constanța și Gruparea Mobilă „Tomis” au legitimat sute de persoane și au verificat peste o sută de mașini.

Zilele în care forțele de ordine împărțeau sfaturi și recomandări privind respectarea măsurilor de protecție sanitară, adică păstrarea distanțării sociale și purtarea măștilor de protecție, a trecut! Ieri, oamenii legii au trecut la aplicat amenzi! Acțiunea a avut loc în intervalul orar 6.00 – 10.00, timp în care forțele de ordine au aplicat peste 100 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 28.000 de lei. Amenzile au fost aplicate pentru nerespectarea legislației privind circulația pe drumurile publice, măsurile de protecție socială și încălcarea normelor de conviețuire socială.

De asemenea, polițiștii rutieri au reținut un permis de conducere și un certificat de înmatriculare, fiind constatată o infracțiune săvârșită de o persoană care nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Polițiștii recomandă cetățenilor să păstreze distanțarea fizică și să poarte masca de protecție în mijloacele de transport în comun, magazine și în celelalte spații aglomerate.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.325 secunde