€ 4.726
£ 5.3065
$ 4.2193

Mai multe ştiri online:

Razie pe șoselele din Constanța. Câți șoferi au rămas fără permis de conducere

Ştire online publicată Miercuri, 07 Noiembrie 2018. Autor: Andreea PERHAIȚĂ
Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier, împreună cu cei ai Biroului Rutier Constanța, au desfășurat o acțiune, pe raza județului Constanța, cu precădere în municipiu, pentru prevenirea accidentelor de circulație, care au ca factor principal viteza excesivă.
Polițiștii rutieri au aplicat 235 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 96.250 de lei, fiind reținute nouă permise de conducere, 3 dintre acestea pentru încălcarea limitelor legale de viteză.


Astfel, pe parcursul activității, în jurul orei 11.20, polițiștii constănțeni au depistat un bărbat, care a condus un autoturism, marca Porsche, pe DN 39, pe bulevardul Republicii, din localitatea Eforie Sud, dinspre Constanța către Mangalia, cu o viteză de 145 km/h.


Pentru creșterea siguranței în trafic, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au anunțat că vor continua și astăzi activitatea de prevenire! Aceștia îi sfătuiesc pe participanții la trafic ca, înainte de a pleca la drum, să verifice starea autovehiculului, să se asigure de buna funcționare a frânei de serviciu, a celei de mână, a instalațiilor de iluminare-semnalizare și să nu uite triunghiurile reflectorizante și trusa medicală de prim-ajutor.


„Discuțiile intense în timpul conducerii autovehiculului, vorbitul la telefonul mobil, vă pot distrage atenția în momente vitale! Folosirea centurii de siguranță este obligatorie. Atașați-vă centura de siguranță înainte de plecarea la drum, vă poate salva viața în caz de accident! Nu conduceți sub influența băuturilor alcoolice! Consumul de băuturi alcoolice reduce viteza de reacțieși precizia mișcărilor și poate determina scădereaacuității vizuale și auditive a șoferilor”, recomandă oamenii legii.


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.9255 secunde