RAZIE la malul mării: SANCȚIUNI ȘI PERMISE REȚINUTE!

355
RAZIE la malul mării: SANCȚIUNI ȘI PERMISE REȚINUTE! - agentpolitiarutieradirijeazatraf-1625386169.jpg

Articole de la același autor

În noaptea de 3 spre 4 iulie, polițiști din cadrul Serviciului Rutier Constanța, împreună cu polițiști ai Serviciului Independent Rutier pentru Misiuni Speciale și Biroului Rutier Constanța, au desfășurat acțiuni pentru verificarea stării tehnice a autovehiculelor, precum și pentru prevenirea accidentelor rutiere produse pe fondul conducerii sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe interzise.

Scopul acestor activități este conștientizarea participanților la trafic cu privire la pericolul la care se pot expune prin nerespectarea normelor rutiere.

Polițiștii au verificat peste 530 de vehicule și au aplicat 36 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 16.635 de lei. Totodată, au fost reținute 5 permise de conducere, toate pentru conducerea sub influența băuturilor alcoolice.

De exemplu, la data de 3 iulie, în jurul orei 21.10, un bărbat de 35 de ani a fost depistat de polițiști în timp ce conducea un autoturism pe DJ 226, în localitatea Corbu, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0.85 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0024 secunde