Razie în Piața Tomis III din Constanța. Vizați sunt comercianții ambulanți

219

Articole de la același autor

Polițiștii locali din cadrul Direcției Generale Poliția Locală Constanța au participat, în cursul zilei de ieri, la o razie în zona Tomis III, pentru combaterea comerțului stradal neautorizat.


Polițiștii au verificat tot perimetrul cuprins între bulevardul Alexandru Lăpușneanu, strada Soveja și bulevardul Tomis. Cu acest prilej, au fost aplicate 14 amenzi contravenționale, în valoare totală de 6.190 de lei.


La vederea oamenilor legii, două persoane au abandonat marfa expusă vânzării ilicite pe domeniul public din zona Piaței agroalimentare Tomis III. De asemenea, au fost confiscate 119,5 kg legume și fructe, 334 legături de verdeață și 16 articole de îmbrăcăminte.


"Lansăm un avertisment puternic, dar deosebit de ferm, cu privire la toți cei care abordează practici comerciale în această manieră că reacția Direcției Generale Poliția Locală Constanța va fi una legală și extrem de riguroasă. Acțiuni similare vor continua până la restabilirea unui climat de ordine și siguranță publică, dar și pentru prevenirea și combaterea comerțului ilicit, atât în perimetrul piețelor constănțene, cât și în alte zone", precizează reprezentanții Poliției Locale Constanța.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3552 secunde