Razie în piața Abator, în căutarea bișnițarilor de țigări

323
4
Razie în piața Abator,  în căutarea bișnițarilor de țigări - razieinpiataabator-1389372555.jpg

Articole de la același autor

Oamenii legii din Constanța sunt hotărâți să combată, pe cât posibil, fenomenul bișniței cu țigări ce pare că a luat amploare pe străzile municipiului. Drept pentru care, nu trece zi în care polițiștii de la Ordine Publică și jandarmii să nu aplice o amendă celor surprinși că-i acostează pe trecători cu deja cunoscuta replică: "Țigări, țigări de vânzare avem!".

Astfel, joi după-amiază, polițiștii de la Secția 5 Poliție, împreună cu subofițeri de la Gruparea Mobilă de Jandarmi "Tomis" au descins în piețele agro-alimentare, unde au legitimat zece persoane, au controlat două autoturisme, au confiscat 20 de pachete de țigări și au aplicat două sancțiuni contravenționale, în valoare de 1.100 de lei.

Potrivit reprezentanților Poliției Constanța, în cadrul acțiunii, oamenii legii au descins și în piața Abator, zonă renumită deja pentru bișnița de țigări. "Polițiștii au depistat un bărbat de 60 de ani, din Constanța, care oferea spre vânzare trecătorilor din zonă, pachete de țigări nefiscalizate. Acesta a fost sancționat contravențional, fiindu-i confiscate și cele 20 de pachete de țigări găsite asupra lui", au precizat oamenii legii. 

Comentează știrea

iru nami
11 ianuarie 2014
NU MAI MINTITI,DOAR UN MOSH DE 60 ANI ATI PRINS

Dar restul de bis nitari si co calari tineri sau m putin tineri dar nu batrani si buni de munca nu ii prindeti ,de ani de zile aia stau bn mersi acolo pt ca sectia 5 e varza

Cetatean
11 ianuarie 2014
Veniturile din alte activitati la mana Inapectorului sef

Si sectia 5 si Dancu e varza el stie sa conduca inspectoratul cu serbanescu carmen ( mama Omida stie tot) si inca vreo 5-6 dar la adunatul "darilor" e primul - se stie daca vrei sa fii ok cu afacerile ilegale cu trafic de orice du-te la Dancu si da-i un avans ca are griga de siguranta ta! Nu uita totusi sa mai treci pe la el cu darile etapizat dar dupa program ca asa se poarta in echipa lui. DGA DNA pe el nu il vede?

noni
12 ianuarie 2014
stupid

Daca vrem treaba, schimbati sectoarele, sa fie arestati indivizii de politisti de la alta sectie , unde nu ajung spagile si relatiile. Si apropo, tigarile se tin in masini personale parcate la bordura, e un mos cu un golf inchis la culoare, unul din ei. Nu cred ca renunta cineva la o spaguta sigura, deci nu vor disparea aceste mici afaceri si ilegalitati.

christian louboutin so kate kid leather pumps
28 februarie 2014
christian louboutin so kate kid leather pumps

boutique christian louboutin toulouse Stiri Eveniment : Razie în piața Abator, în căutarea bișnițarilor de țigări | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online christian louboutin so kate kid leather pumps http://rtos.delmonsolutions.com/images/authentic-christian-louboutin-shoes.asp

Articole pe aceeași temă

Vineri, 20 Septembrie 2013
Stire din Eveniment : Poliția Rutieră / Controale în trafic
Sâmbătă, 14 Septembrie 2013
Stire din Eveniment : RAZIE DE AMPLOARE în CLUBURILE din Constanța
Pagina a fost generata in 1.0861 secunde