Razie în Constanța. Polițiștii au ieșit în stradă | GALERIE FOTO

1593
4
Polițiști de la mai multe structuri se află, la această oră, pe străzile Constanței și desfășoară o amplă acțiune de control. Ofițeri de la Secția 4, colegii lor de la Serviciul Poliției Rutiere, însoțiți de jandarmi, polițiști locali și polițiști de frontieră au stabilit puncte de control pe strada Dezrobirii și pe strada I. C. Brătianu.

"Este o acțiune privind combaterea neregulilor rutiere, combaterea infracțiunilor pe legea 61, privind tulburarea liniștii publice sau a furturilor. Astfel de acțiuni au loc zilnic, dar astăzi sunt mai multe forțe participante", au arătat reprezentanții Poliției Constanța. 

Comentează știrea

Cosmin
21 martie 2012
Masini bulgaria

Cumva opresc si masini de Bulgaria sa le verifice rovinieta, sau sa vada ce tip de anvelope folosesc? Asta-iarna stateau ca popandaii la iesirea din oras si opreau masinile sa vada ce anvelope au, pe cele "de Bulgaria" nu se deranja nimeni sa le opreasca, deh, cine isi ia masina de Bulgaria inseamna ca nu are bani si de spaga.

Miruna
21 martie 2012
sectia 4,fireste:)

bai dar sectiile 3 si 5 cand dracu vor face treaba? nici acum cand au fost facuti de cacao la nivel national de diicot cta nu vor sa miste? parerea mea 9so nu cred ca doar a mea)eca sectiile 3 si 5 trebuie curatate cu napalm,si decimate de toate jegurile PARAZITE SAU CORUPTE care zac pe acolo

Miruna
21 martie 2012
de luni ba chiar ani de zile scriu(si nu doar eu si altii) despre politia cta,mai ales sectiile 3 si 5-si repede ma injurau si atacau unii pulitai,dar iata,s-a adeverit in sfarsit ce am zis

Hoții din Portul Constanța angajau polițiștii ca antemergători. TIR-urile erau păzite de Poliția Română În ultimele 4 luni s-a furat masiv din Port, spun procurorii. Polițiștii primeau 100 de lei pe tură ca să păzească transporturile. Agenții de pază, doar câte 50 de lei. Marfa furată era condusă cu girofarul 13 polițiști au fost duși dimineață la audieri. Procurorii spun că au dovezi să-i prezinte instanței pentru arestare încă de azi Peste 70 de persoane printre care 13 polițiști constănțeni sunt cercetați de procurori și ofițerii DGA într-un amplu dosar de furturi masive din Portul Constanța. La primele ore ale dimineții au avut loc 15 percheziții domiciliare autorizate de judecători, solicitate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanța. Acuzațiile: "corupție, furt calificat de către o rețea infracțională specializată în furturile de marfă din port". Suspecții sunt filați și interceptați de peste paru luni. "Avem suficiente probe să trimitem astăzi un minim de 15-20 de persoane în fața judecătorilor, cu propunerea de arestare, din care mai mult de jumătate sunt lucrători de poliție", a declarat procurorul de caz, Teodor asta e dedicatie pt pulitaiul care ma urmarea anul trecut ca cica/''am ''ceva cu sectia 5 sau 3..pai daca asta e adevarul? e cloaca de coruptie in acele sectii!

Mishu
21 martie 2012
Militieni penali !

Ei sunt cei care incalca legile , ajuta infractorii , au averi care nu sunt declarate obtinute prin spagi / trafic de influenta... Zilnic auzim de acesti spagari si penali !!!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7604 secunde