Mai multe ştiri online:

Razie de proporții, la Constanța. Doi bărbați, arestați

Ştire online publicată Luni, 29 Octombrie 2018. Autor: Andreea PERHAIȚĂ
Peste 100 de polițiști din toate secțiile urbane din municipiul Constanța și de la cele două secții rurale aflate în subordinea Poliției municipiului Constanța, sprijiniți de echipaje ale Serviciului Biroului Rutier Constanța, dar și de jandarmi ai Grupării Mobile de Jandarmi și ai Inspectoratului Județean de Jandarmi Constanța au fost mobilizați pe străzi, sâmbătă dimineață, într-o amplă acțiune, care a durat opt ore.

Razia a vizat prevenirea infracțiunilor de tâlhărie, furt, tulburare a ordinii și liniștii publice, precum și a combaterii infracțiunilor privind siguranța circulației pe drumurile publice. Polițiștii constănțeni au acționat în 82 de locuri și medii, dintre care 28 de localuri publice, 11 piețe, șapte parcuri și alte 26 de locații, legitimând, în total, 629 de persoane. Totodată, au fost controlate în trafic 405 autovehicule.

„Au fost aplicate 172 de sancțiuni contravenționale, valoarea totală fiind de 69.329 de lei. De asemenea, au fost ridicate în vederea confiscării, bunuri în valoare de 1.920 de lei, reprezentând pachete cu țigarete și diverse articole de vestimentație. În plus, au fost constatate 11 infracțiuni, au fost reținute șase permise de conducere și au fost retrase nouă certificate de înmatriculare”, au declarat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

Doi bărbați au fost reținuți, în urma raziei, și apoi arestați pentru o perioadă de 30 de zile. Primul, în vârstă de 33 de ani, a fost prins conducând un autoturism neînmatriculat, pe DN2A, în localitatea Dorobanțu, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autobehicule și aflându-se sub influența băuturilor alcoolice, respectiv 0,73 mg/l alcool în aerul expirat. Cel de-al doilea, a fost oprit de polițiști în timp ce conducea un autoturism în localitatea Cumpăna. Nu avea permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule și era băut, prezentând o alcoolemie de 1,01 mg/l alcool în aerul expirat. 

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
miercuri, 17 iulie Foto : Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!" 7987 vizite, 0 comentarii Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!"
Tehnologie
miercuri, 17 iulie Foto : Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe! 4004 vizite, 0 comentarii Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe!
Monden
luni, 15 iulie Foto : Cornelia Catanga a făcut infarct! 2957 vizite, 0 comentarii Cornelia Catanga a făcut infarct!
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.854 secunde