RĂZBUNARE CRUNTĂ PENTRU UN LOC DE PARCARE! UN ȘOFER ȘI-A GĂSIT MAȘINA MÂNJITĂ CU FECALE

2242
2
RĂZBUNARE CRUNTĂ PENTRU UN LOC DE PARCARE! UN ȘOFER ȘI-A GĂSIT MAȘINA MÂNJITĂ CU FECALE - 646x404-1508833429.jpg

Articole recomandate

Polițiștii ieșeni au demarat o anchetă după ce un bărbat a sesizat că și-a găsit mașina mânjită cu fecale. Șoferul a pornit o investigație și pe cont propriu, pentru a afla cine a recurs la acest gest extrem.

Potrivit relatării șoferului Dan Pârțac, scena halucinantă a avut loc în cartierul în cartierul ieșean Zimbru. Într-o postare pe un grup de Facebook, ieșeanul cere ajutorul locatarilor care ar fi putut fi martori la incident, pentru a putea identifica autorul. "Ieri seara, am ajuns târziu acasă și din cauza lipsei unui loc de parcare am lăsat mașina pe mijlocul unei parcări, dar fără să încurc pe nimeni, plus numărul de telefon în parbriz în caz de ceva. Bineînțeles, unii rezidenți ce locuiesc aici de 40+ ani au fost deranjați de prezența unei masini «străine» și s-au hotărât să-mi lase un cadou (da, este c****t)", a povestit Dan Pârțac, proprietarul mașinii, pe un grup de socializare. 


Dan Pârțac a mai subliniat că "niciun om normal care se duce la serviciu nu ar sta să-și facă nevoile într-o pungă, iar apoi să o întindă pe mașini.", scrie adevarul.ro




Comentează știrea

Cucule
24 octombrie 2017
Parcare

Nene iesanule ! Cred ca nu e prima oara cand parchezi "asa " . De aceea unul ti-a facut-o , adica ti-a pregatit-o ... Eu cand nu gasesc loc de parcare stii ce fac ? NU PARCHEZ ! E clara ?

gog
24 octombrie 2017
terorism

din cate stiu infectarea cu materiale toxice sau biologice din propria vointa in scopul infectarii populatiei e un act de terorism. Nenea care a facut-o poate ar fi bine sa se gandeasca pentru ca se termina cu multi ani de puscarie ce a facut.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7575 secunde