Răzbunare cruntă a unei copile de 15 ani, din Constanța. Și-a dat tatăl pe mâna poliției

781
1
Răzbunare cruntă a unei copile de 15 ani, din Constanța. Și-a dat tatăl pe mâna poliției - razbunarecrunta-1512748389.jpg

Articole de la același autor

Clipe de groază pentru un tată din Constanța, reclamat de fiica sa că a violat-o în repetate rânduri. Și într-adevăr, clipele teribile au fost trăite chiar de tată, pentru că acesta a fost pus în fața unor acuzații care ascundeau un mare neadevăr.


Povestea a început pe data de 7 decembrie, când polițiștii constănțeni au fost sesizați de o minoră de 15 ani, din Constanța, despre faptul că ar fi fost violată de tatăl ei, de nenumărate ori.


Dar surpriză! Minora a fost prezentată la Serviciul de Medicină Legală unde s-a stabilit clar că cele reclamate nu se confirmă, minora mințind despre violurile la care ar fi fost supusă.
 
Cercetând cazul în detaliu, oamenii legii au ajuns la concluzia că fata în cauză ar fi avut probleme de natură psihologică și a relatat întreg scenariul îngrozitor cu unicul scop de a se răzbuna pe tutorele său.


Cercetările sunt continuate de către polițiștii constănțeni sub aspectul săvârșirii infracțiunii de "inducere în eroare a organelor judiciare". 


Comentează știrea

Sandokan
9 decembrie 2017
Jeguri de tarfe in formare

Si cate cazuri au mai fost....curve cu reclamatii de viol

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7868 secunde