Răsturnare de situație în cazul modelului lui Botezatu, găsit spânzurat. Poliția facecercetări pentru crimă

508
Răsturnare de situație în cazul modelului lui Botezatu, găsit spânzurat. Poliția facecercetări pentru crimă - crimapolitianutreceti-1541423766.jpg

Articole recomandate

Familia lui Constantin Toma, tânărul care s-a sinucis săptămâna trecută, spune că nu crede această ipoteză și are suspiciuni de crimă! Surse din Poliția Prahova spun, însă, că necropsia a arătat că moartea a survenit prin spânzurare și că nu sunt astfel de suspiciuni. Cert este însă faptul că azi, o echipă a Poliției merge din nou la locuința tânărului din Bucov pentru a face o nouă cercetare la fața locului.

Rachael Toma, mama lui Constantin, sosită în România din Zambia la sfârșitul săptămânii trecute, împreună cu fetele ei, Elena și Ana-Maria Toma, spune că fiul ei nu avea motive să se sinucidă, scrie ziarulincomod.ro. Femeia s-a prezentat astăzi la sediul Poliției Prahova unde a depus noi probe și a cerut ca ancheta să fie extinsă. La locuința tânărului va merge astăzi o echipă pentru o nouă cercetare, deși în raportul întocmit inițial nu au fost menționate suspiciuni de crimă.

Potrivit unor surse apropiate anchetei, raportul necropsiei a stabilit faptul că moartea a survenit prin spânzurare, iar la ora actuală se așteaptă raportul toxicologic, pentru a vedea dacă tânărul era băut sau drogat la momentul decesului.

Constantin Toma a prezentat modă pentru Cătălin Botezatu și locuia într-o vilă din cartierul Baumeister din Bucov și în dimineața de luni, 29 octombrie, a fost găsit spânzurat în holul locuinței.

Familia tânărului spune că acesta nu avea probleme cu banii și nici nu suferea din dragoste, așa cum s-a vehiculat de către unii dintre apropiații săi. Rachael Toma crede că fiul său de 24 de ani a fost ucis, fie intenționat, fie accidental, apoi cineva a încercat să mușamalizeze acest lucru.

Potrivit zdp.ro, deși Constantin nu mai lucra, familia din Zambia îi trimitea bani suficienți pentru un trai bun, iar acesta dădea frecvent petreceri la vila sa din Bucov, scrie romaniatv.net



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 3.6984 secunde