€ 4.7612
£ 5.3976
$ 4.256

Mai multe ştiri online:

Răsturnare de situație în cazul modelului lui Botezatu, găsit spânzurat. Poliția facecercetări pentru crimă

Ştire online publicată Luni, 05 Noiembrie 2018. Autor: Cuget Liber Online.
Familia lui Constantin Toma, tânărul care s-a sinucis săptămâna trecută, spune că nu crede această ipoteză și are suspiciuni de crimă! Surse din Poliția Prahova spun, însă, că necropsia a arătat că moartea a survenit prin spânzurare și că nu sunt astfel de suspiciuni. Cert este însă faptul că azi, o echipă a Poliției merge din nou la locuința tânărului din Bucov pentru a face o nouă cercetare la fața locului.

Rachael Toma, mama lui Constantin, sosită în România din Zambia la sfârșitul săptămânii trecute, împreună cu fetele ei, Elena și Ana-Maria Toma, spune că fiul ei nu avea motive să se sinucidă, scrie ziarulincomod.ro. Femeia s-a prezentat astăzi la sediul Poliției Prahova unde a depus noi probe și a cerut ca ancheta să fie extinsă. La locuința tânărului va merge astăzi o echipă pentru o nouă cercetare, deși în raportul întocmit inițial nu au fost menționate suspiciuni de crimă.

Potrivit unor surse apropiate anchetei, raportul necropsiei a stabilit faptul că moartea a survenit prin spânzurare, iar la ora actuală se așteaptă raportul toxicologic, pentru a vedea dacă tânărul era băut sau drogat la momentul decesului.

Constantin Toma a prezentat modă pentru Cătălin Botezatu și locuia într-o vilă din cartierul Baumeister din Bucov și în dimineața de luni, 29 octombrie, a fost găsit spânzurat în holul locuinței.

Familia tânărului spune că acesta nu avea probleme cu banii și nici nu suferea din dragoste, așa cum s-a vehiculat de către unii dintre apropiații săi. Rachael Toma crede că fiul său de 24 de ani a fost ucis, fie intenționat, fie accidental, apoi cineva a încercat să mușamalizeze acest lucru.

Potrivit zdp.ro, deși Constantin nu mai lucra, familia din Zambia îi trimitea bani suficienți pentru un trai bun, iar acesta dădea frecvent petreceri la vila sa din Bucov, scrie romaniatv.netDistribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

Eveniment
luni, 20 mai Foto : Vine! Foto cu Radu Mazăre în cursa TAROM Paris - București 37464 vizite, 0 comentarii Vine! Foto cu Radu Mazăre în cursa TAROM Paris - București
Cultură-Educație
ieri, ora 10:14 Foto : Doliu în învățământul constănțean! A murit un cunoscut profesor de limba română 6199 vizite, 0 comentarii Doliu în învățământul constănțean! A murit un cunoscut profesor de limba română
Actual
azi, ora 11:35 Foto : Veste bună pentru români. Când se anunță următoarea minivacanță 2149 vizite, 0 comentarii Veste bună pentru români. Când se anunță următoarea minivacanță
Politică
marti, 21 mai Foto : UPDATE. Radu Mazăre, dus la Penitenciarul Rahova 1916 vizite, 0 comentarii UPDATE. Radu Mazăre, dus la Penitenciarul Rahova
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7665 secunde