RĂSTURNARE DE SITUAȚIE ÎN CAZUL INCENDIULUI DIN KM4-5. Fetița arsă de vie a fost înjunghiată în piept!

3096
RĂSTURNARE DE SITUAȚIE ÎN CAZUL INCENDIULUI DIN KM4-5. Fetița arsă de vie a fost înjunghiată în piept! - foc1504208679-1504697453.jpg
O femeie și fiica acesteia, în vârstă de doar un an și jumătate, au murit carbonizate, în cursul săptămânii trecute, după un incendiu izbucnit la un apartament situat în cartierul Km 4-5. În casă se mai afla o altă fetiță a femeii, în vârstă de 4 ani, care a avut norocul de a fi salvată în ultimul moment de un vecin de bloc. 


Deși la prima vedere, totul ar părea un eveniment total întâmplător, surse din cadrul anchetei au descoperit că ar putea fi vorba de o crimă, urmată de un incendiu pus intenționat. 


Potrivit anumitor surse oficiale, în noaptea de 31 august spre 1 septembrie, femeia se afla în sufragerie, alături de fiica sa cea mică, pe care ar fi înjunghiat-o cu un cuțit în zona toracelui. Tot femeia ar fi fost cea care ar fi dat foc la apartament, asta în timp ce fiica cea mare, în vârstă de 4 ani, dormea. Fetița a fost salvată în ultima clipă de un vecin curajos. 


Tatăl copiilor a primit vestea în străinătate, acolo unde muncește pentru a-și întreține familia. Potrivit vecinilor, între cei doi existau anumite disensiuni. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5212 secunde