Răsturnare de situație în cazul celor 4 tinere moarte! O persoană a sunat la 112 pentru a semnala că semaforul este defect

1922
Răsturnare de situație în cazul celor 4 tinere moarte! O persoană a sunat la 112 pentru a semnala că semaforul este defect - img1-1527590205.jpg

Articole recomandate

Procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Jibou nu au exclus încă variantă potrivit căreia, semaforul de la nivel cu calea ferată nu funcționa corespunzător în momentul tragediei de la Jibou, când patru tinere din Maramureș și-au pierdut viața.

După accident, au apărut numeroase zvonuri privind modul în care funcționa semaforul de la trecerea la nivel cu calea ferată, însă poliția a anunțat că accidentul s-a produs din cauza faptului că șoferița mașinii, Sanda Ungur, în vârstă de 21 de ani, nu ar fi respectat semnalele la trecerea la nivel cu calea ferată.

Deși poliția spune că semaforul funcționa, Victor Liloiu, prim-procurorul parchetului din Jibou a declarat pentru ziaruldesalaj.ro că anchetatorii verifică inclusiv ipoteză că semaforul nu funcționa corespunzător.

Mai mult, în dimineață zilei de 21 mai, la oră 10.00, un bărbat din Someș Odorhei a sunat la 112 pentru a anunța poliția că semaforul nu funcționează corespunzător. 


"Îmi asum tot ce vă spun și o fac public. Luni, pe 21 mai, domnul Pal Răul din Someș Odorhei, de la mine din sat, a sunat la 112 pentru a anunța că nu funcționează corespunzător semaforul. Între orele 9 și 10 dimineață a fost apelul (n.r.-când venea trenul din Baia Mare). Băiatul care a sunat are și trei martori, a dat și declarație. Ei trec zilnic peste acea cale ferată", a spus Simona Danga, profesoară la Școală Gimnaziala din Someș Odorhei.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.3835 secunde