RĂSTURNARE DE SITUAȚIE. APAR NOI VINOVAȚI ÎN DOSARUL TRAGEDIEI DIN "COLECTIV"

483
RĂSTURNARE DE SITUAȚIE. APAR NOI VINOVAȚI ÎN DOSARUL TRAGEDIEI DIN

Articole recomandate

Un raport de expertiză tehnico-judiciar, obținut în exclusivitate de Digi24, arată grave nereguli la amenajarea clubului Colectiv. Pe lângă faptul că au fost folosite materiale necorespunzătoare, firma care s-a ocupat de renovarea clubului a achiziționat plăci de poliuretan, dar a facturat burete antifonic. Experții au ajuns la această concluzie după ce au consultat facturile pentru materialele folosite, scrie digi24.ro

Raportul de expertiză a fost întocmit de un expert numit de Parchetul General, concluziile făcând referire la calitatea lucrărilor făcute în club în momentul renovării.

În document se arată că principala problemă a fost legată de izolația antifonică, fiind neconcordanțe între documentele fiscale, concluzia fiind că reprezentanții firmei au cumpărat un tip de material, dar patronii de la Colectiv au primit facturi pentru altceva.

Potrivit raportului, lucrările efectuate nu au avut în vedere exigențele actelor normative, astfel că executanții lucrărilor au montat materiale necorespunzătoare, combustibile.

Totodată, au fost constatate și nereguli privind modul în care erau amplasate aparatele de ventilație.

Acestea nu erau poziționate bine, ceea ce a dus la întețirea focului și la acea flamă pe care au descris-o și martorii incendiului, scrie digi24.ro

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.4228 secunde