RAR schimbă CĂRȚILE AUTO! Când și cum se va întâmpla

464
RAR schimbă CĂRȚILE AUTO! Când și cum se va întâmpla - masini21363703259-1404890468.jpg

Articole de la același autor

Cărțile de identitate ale tuturor autovehiculelor din România vor fi schimbate. Motivul invocat este acela că sunt "un document primitiv", ultima modificare fiind făcută în 1993. Anunțul a fost făcut ieri de Flaviu Câmpeanu, director tehnic al Registrului Auto Român (RAR).


"Vom schimba modelul cărții de identitate, sper în acest an. Noul model al cărții de identitate, după ce va trece prin furcile caudine ale tuturor ministerelor implicate și se va naște, va cuprinde toate datele de care aveți nevoie, va fi o oglindă a certificatului de omologare european", a declarat Câmpeanu.


Câmpeanu a explicat că noile cărți de identitate vor avea și o rubrică în care să fie completate mai multe detalii despre mașină precum existența unui cârlig de remorcare, folie de pe geamuri, sau portbagajul.


"Cărțile nu se vor schimba brusc, ci treptat, la ieșirea din viață a fiecărei cărți de identitate a autovehiculelor, la distrugerea sau la pierderea ei", a spus Flaviu Câmpeanu. Noua cartea de identitate a vehiculului va conduce la dispariția a cel puțin două taxe, respectiv de înregistrare națională pentru dealeri și de anulare a cărții de identitate, a arătat reprezentantul RAR.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4786 secunde