Răpus în mare, prietenii strâng bani să-l conducă pe ultimul drum, spre casă

412
Răpus în mare, prietenii strâng bani să-l conducă pe ultimul drum, spre casă - apelinecatvama2-1596822270.jpg
Apropiații bărbatului care s-a înecat în Marea Neagră, în stațiunea Vama Veche, în urmă cu câteva zile, au lansat un apel umanitar pentru a strânge bani, pentru ca trupul neînsuflețit să fie transportat în localitatea de domiciliu.

Marți, militarii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitați în Vama Veche, unde un bărbat de aproximativ 40 de ani dispăruse în apă. La căutări au participat mai multe echipaje, inclusiv cu o ambarcațiune de la Punctul de salvare acvatic Mangalia, dar fără succes. Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost găsit abia a doua zi.

"Florin Roșu a dispărut după ce a intrat în mare pe 4 august, în Vama Veche. A fost găsit pe 5 august și acum are nevoie de ajutorul nostru să fie dus pe ultimul drum, acasă… Din păcate, nu are familie care să ajute fizic sau financiar în situația aceasta. Există un singur unchi din Bacău, care e bătrân și derutat și are nevoie de ajutorul nostru. Puteți face donații aici: RO25INGB0000999900007348, pe numele Roșu Constantin ING Bank Bacău", se arată în mesajul lansat în mediul online de către prietenii bărbatului dispărut în mare.

Reamintim că, de la începutul anului până în prezent, în mare au murit 13 oameni.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4166 secunde