Răpeau fete și le obligau să se prostitueze. Le găseau clienții prin "matrimoniale"

2771
Răpeau fete și le obligau să se prostitueze. Le găseau clienții prin
Patru tineri din Murfatlar și Cumpăna au fost trimiși în judecată pentru comiterea infracțiunilor de trafic de minori, trafic de persoane și proxenetism. Polițiștii Serviciului de Combatere a Traficului de Persoane din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța împreună cu procurori din cadrul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism - Serviciul Teritorial Constanța au finalizat cercetările și au destructurat o grupare formată din Cosmin I., de 27 ani, Cătălin T., de 34 ani, Constantin P., de 24 ani și Iulian S. de 26 ani, din localitățile Murfatlar și Cumpăna.

În sarcina inculpaților s-a reținut că în perioada anilor 2007-2008, prin acte de răpire și violențe, au transportat, cazat și obligat să se prostitueze în folosul lor, 4 tinere, 3 din Constanța și 1 din Brașov, 2 dintre ele fiind minore.

Din cercetări a reieșit că inculpații se ocupau cu găsirea clienților, postând anunțuri la rubrica "Matrimoniale" în cotidiene constănțene.

Documentarea acestui caz a fost făcută inițial de polițiști din cadrul Poliției oraș Murfatlar și continuată de lucrători din cadrul B.C.C.O. Constanța.

Împotriva suspecților s-a dispus întocmirea dosarului penal și trimiterea în judecată în stare de libertate pentru comiterea infracțiunilor de trafic de minori, trafic de persoane și proxenetism.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.335 secunde