Ramona Mănescu, audiată în dosarul accidentului aviatic din Apuseni

113
Ramona Mănescu, audiată în dosarul accidentului aviatic din Apuseni - ramonamanescu1377501474138173389-1418733146.jpg

Articole recomandate

Fostul ministru al Transporturilor, Ramona Mănescu, este audiată, azi, la Parchetul instanței supreme, în dosarul privind accidentul aviatic din munții Apuseni, în care au murit pilotul Adrian Iovan și studenta Aurelia Ion. 


Ministerul Transporturilor, condus la acea dată de Ramona Mănescu, a făcut, împreună cu experți de la Administrația Română a Serviciilor de Trafic Aerian (ROMATSA), Autoritatea Aeronautică Civilă Română (AACR) și Școala Superioară de Aviație, un raport privind cauzele accidentului aviatic din munții Apuseni și respectarea procedurilor.

Procurorii Parchetului instanței supreme l-au audiat, în 12 decembrie, și pe fostul ministru al Afacerilor Interne Radu Stroe. El a demisionat de la șefia Ministerului Afacerilor Interne în 23 ianuarie, la trei zile după accidentul în care au murit pilotul Adrian Iovan și studenta Aurelia Ion. Stroe spunea, înainte de a demisiona, că îi pare rău că accidentul s-a produs în timpul mandatului său.

Radu Stroe a declarat, la ieșirea de la Parchetul instanței supreme, că a fost audiat ca martor în dosarul accidentului aviatic din Apuseni și că MAI nu putea proceda altfel decât a făcut-o în cazul intervenției de după prăbușirea avionului.

Ramona Mănescu și Radu Stroe au fost citați să vină în 9 decembrie la Parchetul Înaltei Curți de Casație și Justiție (PICCJ), pentru a da declarații în dosarul privind accidentul din Apuseni, dar audierea lor a fost amânată, întrucât cei doi nu s-au putut prezenta atunci, invocând motive obiective, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse judiciare.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3269 secunde