Raiul fotografilor de acțiune. Se întrec în talent la Aeromania!

359
Raiul fotografilor de acțiune.  Se întrec în talent la Aeromania! - aeromania-1435505804.jpg
Vin să privească prin lentila obiectivului și văd

un show de excepție în imagini. Aeromania este raiul fotografilor de acțiune, iar toți cei care vor fi prezenți la eveniment și vor surprinde cele mai frumoase momente pot câștiga zboruri de agrement, salturi

cu parașuta, o expoziție specială, dar și alte premii.

De asemenea, în perioada 5-12 iulie, se desfășoară concursul "O altfel de vacanță pe litoral - Aeromania".

"Fotografii care vin la Aeromania, pe 4 iulie, au șansa să câștige de două ori - imagini unice și premii valoroase. Înscrierile în concurs se fac prin completarea unui formular care poate fi descărcat de pe http://facebook.com/RegionalAirServices sau de la birourile Regional Air Services. Imaginile vor fi apoi transmise pe email, pe adresa [email protected] sau [email protected]. Desemnarea câștigătorilor are loc pe 15 iulie, ora 12.00", au declarat reprezentanții Aeroportului Tuzla.

Cine dorește să participe la concurs poate trimite minimum zece fotografii sau un material video. Cei care vor câștiga concursul "O altfel de vacanță pe litoral - Aeromania" vor fi premiați cu un zbor de agrement sau un salt cu parașuta, un afiș cu autografele participanților, o expoziție în incinta aeroportului și o sticlă de vin.

Magie pe cer

Un nou show românesc Aeromania se va desfășura pe 4 iulie, de Ziua Națională a Americii, la Aeroportul Tuzla. Vedetele reuniunii sunt Yakării Acrobați - cu trei aeronave YAK 52, multiplul campion mondial de acrobație aviatică Jurgis Kairys, Ali Ozturk - pilotul turc care zboară pe biplanul Pitts S-2 "Purple Violet", lotul național de acrobație, care va veni cu cinci aeronave Extra 300 și Extra 300 L, parașutiștii coordonați de Adrian Constandache, șapte parașutiști ai Aeroclubului României. De asemenea, John Balon și-a anunțat prezența cu un balon cu aer cald. 

Intrarea va fi gratuită, iar pentru iubitorii de adrenalină și senzații tari, s-au pus în vânzare și bilete VIP. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5088 secunde