Răfuială terminată în arest! A vrut să-și omoare vecinul

280
Răfuială terminată în arest! A vrut să-și omoare vecinul - rafuialaterminatainarest-1427911944.jpg

Articole de la același autor

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța l-au reținut și urmează să-l propună spre arestare pe un bărbat din localitatea constănțeană Țepeș Vodă, care este acuzat de tentativă de omor. 


Totul a început pe 29 martie, când două familii vecine din Țepeș Vodă s-au luat la harță. Discuțiile în contradictoriu au pornit de la faptul că animalele uneia dintre familii provocaseră distrugeri la culturile agricole ale celeilalte familii. Astfel, pentru că discuția a degenerat, bărbații celor două familii s-au luat la bătaie. Unul dintre cei doi adversari s-a dus acasă plin de vânătăi. Acesta le-a explicat membrilor familiei că a fost bătut de vecin din cauza animalelor. Când au auzit ce s-a întâmplat, cei doi fii ai bărbatului, împreună cu prietenul lor, Sorin Calcan, s-au urcat în mașină și au pornit către zona incidentului. Când au ajuns acolo, cei trei s-au repezit 


direct către bărbatul (N.L.L.) care îl agresase pe tatăl lor. Când a sărit în ajutorul fratelui său agresat, persoana vătămată N.G. a fost lovită de Sorin Calcan cu o bâtă în zona capului. Lovitura a fost atât de puternică, încât victima a căzut la pământ, fiind transportată de urgență la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța, unde a intrat direct în operație, astfel fiindu-i salvată viața. Medicii spun că leziunile i-au pus victimei viața în primejdie, diagnosticul fiind de traumatism cranio-cerebral cu hematom epidural.
Bărbatul a fost reținut și urmează a fi prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5394 secunde