Raed Arafat: Școala va începe la 15 septembrie dacă nu apar probleme

225
Raed Arafat: Școala va începe la 15 septembrie dacă nu apar probleme - arafat-1588533809.jpg

Articole recomandate

Raed Arafat a declarat duminică seară că nu există nicio discuție că școala nu s-ar deschide la 15 septembrie.


Raed Arafat este convins că masca va deveni obligatorie, că legea va reglementa acest lucru, dar trebuie făcută multă educație în acest sens.


Potrivit acestuia, măsurile de relaxare vor fi graduale și autoritățile vor observa impactul între acestea.


În ce privește deschiderea școlilor, Raed Arafat a spus că deocamdată data la care se va întâmpla acest lucru este 15 septembrie, dar decizia se analizează în preajma datei.


"Școlile se vor deschide în septembrie, nu cred că se va reveni, a fost anunțat oficial. Copiii sunt cel mai puțin vulnerabili, problema e că pot să fie vectori de transmitere, către profesori sau părinți și bunici. Este foarte greu să faci într-o școală distanțare, să ții în pauză să nu interacționeze copiii", a mai declarat Arafat, duminică, la Digi 24.


"Creșele, grădinițele și after school-urile sunt în aceeași situația ca școala. Nu putem pe unii să-i acredităm că ar îndeplini ei conditiile de sigurantă, iar pe alții nu, iar până vom ajunge să facem controale și să îi acredităm se termină criza. La scolile cu un număr foarte mare de copii poate ar trebui gândit un sistem în care pauzele să nu fie în același timp" a adăugat Arafat. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7333 secunde