€ 4.7607
£ 5.5053
$ 4.2327

Mai multe ştiri online:

Raed Arafat, audiat la Parchetul General. Care este motivul

Ştire online publicată Sâmbătă, 15 Septembrie 2018. Autor: Cuget Liber Online.
Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat, s-a prezentat, vineri, la Parchetul General, pentru a fi audiat, în calitate de martor, în dosarul privind intervenția jandarmilor la protestul din 10 august.

În această săptămână, au mai fost audiați la Parchet, în același dosar, secretarul de stat în MAI, Gheorghe Nucu Marin, șeful Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei, colonelul Cătălin Paraschiv, dar și subprefectul Capitalei, Corneliu Cîrstea.

Pe 4 septembrie, a fost audiată în același dosar și Gabriela Firea, primarul general al capitalei. În dosarul privind intervenția jandarmilor la protestul din 10 august au mai fost chemați la Parchet și viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu, dar și prefectul Capitalei, Speranța Cliseru.

Aproximativ 770 de plângeri penale au fost înregistrate la Secția Parchetelor Militare din partea unor persoane care au avut de suferit în urma intervenției jandarmilor la protestul din 10 august.

Procurorii militari au deschis un dosar penal în care s-a început urmărirea penală in rem pentru săvârșirea infracțiunilor de purtare abuzivă, abuz în serviciu și neglijență în serviciu în legătură cu modul în care au intervenit jandarmii în timpul protestului din Piața Victoriei.

Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
luni, 15 aprilie Foto : ANUNȚ DE LA ANM. Cum va fi vremea în următoarele patru săptămâni 2810 vizite, 0 comentarii ANUNȚ DE LA ANM. Cum va fi vremea în următoarele patru săptămâni
Economie
sambata, 13 aprilie Foto : Care este viitorul profesiei de navigator? 1373 vizite, 0 comentarii Care este viitorul profesiei de navigator?
Cultură-Educație
sambata, 13 aprilie Foto : Semnal de alarmă. „Învățământul profesional este înțeles greșit de părinți!“ 1040 vizite, 0 comentarii Semnal de alarmă. „Învățământul profesional este înțeles greșit de părinți!“
ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.8645 secunde