€ 4.6975
£ 5.3305
$ 4.1192

Mai multe ştiri online:

Raed Arafat, audiat la Parchetul General. Care este motivul

Ştire online publicată Sâmbătă, 15 Septembrie 2018. Autor: Cuget Liber Online.
Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat, s-a prezentat, vineri, la Parchetul General, pentru a fi audiat, în calitate de martor, în dosarul privind intervenția jandarmilor la protestul din 10 august.

În această săptămână, au mai fost audiați la Parchet, în același dosar, secretarul de stat în MAI, Gheorghe Nucu Marin, șeful Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei, colonelul Cătălin Paraschiv, dar și subprefectul Capitalei, Corneliu Cîrstea.

Pe 4 septembrie, a fost audiată în același dosar și Gabriela Firea, primarul general al capitalei. În dosarul privind intervenția jandarmilor la protestul din 10 august au mai fost chemați la Parchet și viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu, dar și prefectul Capitalei, Speranța Cliseru.

Aproximativ 770 de plângeri penale au fost înregistrate la Secția Parchetelor Militare din partea unor persoane care au avut de suferit în urma intervenției jandarmilor la protestul din 10 august.

Procurorii militari au deschis un dosar penal în care s-a început urmărirea penală in rem pentru săvârșirea infracțiunilor de purtare abuzivă, abuz în serviciu și neglijență în serviciu în legătură cu modul în care au intervenit jandarmii în timpul protestului din Piața Victoriei.

Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

Cultură-Educație
joi, 17 ianuarie Foto : Doliu în învățământul constănțean! A murit un respectat profesor 2127 vizite, 0 comentarii Doliu în învățământul constănțean! A murit un respectat profesor
Fun
marti, 15 ianuarie Foto : Horoscop 1593 vizite, 0 comentarii Horoscop
Economie
luni, 14 ianuarie Foto : Afacerea „corveta multifuncțională“  - un scandal cât Marea Neagră 1225 vizite, 0 comentarii Afacerea „corveta multifuncțională“ - un scandal cât Marea Neagră
ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.7146 secunde