Radu Mazăre, trimis în judecată pentru abuz în serviciu

417
2
Radu Mazăre, trimis în judecată pentru abuz în serviciu - radumazaretrimisinjudecata-1428085713.jpg

Articole de la același autor

Procurorii Direcției Naționale Anticorupție (DNA) Constanța au dispus trimiterea în judecată a lui Radu Mazăre, pentru abuz în serviciu, dar și a Sorinei Gina Hortolomei Moscu, la data faptelor reprezentant al societăților comerciale SC Mehmetoglu SRL, SC Bulevard SA și SC Millenium Global Development SA, pentru două infracțiuni de spălarea banilor. Alături de aceștia au mai fost trimise în judecată și societățile SC Mehmetoglu SRL, pentru două infracțiuni de spălare a banilor, SC Bulevard SA și SC Millenium Global Development SA, pentru spălarea banilor. Anchetatorii spun că, pe 12 octombrie 2004, Radu Mazăre și-a îndeplinit în mod defectuos atribuțiile de serviciu legate de corecta gestionare și administrare a patrimoniului orașului, cu ocazia vânzării, la un preț derizoriu de 23,56 euro/mp., a unui teren în suprafață de 15.465,91 mp., situat în stațiunea Mamaia, faptă prin care a fost provocată unității administrativ teritoriale o pagubă de 1.104.884,16 euro și totodată au fost obținute foloase necuvenite cumpără-torului bunului. 


Același lucru l-ar fi făcut edilul și în 2007, când a vândut, la un preț "mo-dest", două terenuri în suprafață de 12.400 mp, aparținând Primăriei Constanța, faptă prin care a fost provocată municipiului Constanța o pagubă de 2.971.420 euro și totodată au fost obținute foloase necuvenite cumpărătorului bunului. Terenul respectiv a fost cumpărat de SC Mehmetoglu SRL, reprezentată legal de Hortolomei Moscu. 


Până în prezent, nici Primăria municipiului Constanța și nici Ministerul Finanțelor Publice nu au comunicat dacă se constituie parte civilă în cauză, deși li s-a cerut acest lucru. Dosarul a fost trimis spre judecare Tribunalului Constanța.


Comentează știrea

Sindbad
4 aprilie 2015
Hotia la rang de arta...

Pai daca primaria Cta nu se vrea parte civila, si parca s-a votat, iar consilierii au zis pas, asta inseamna ca si acei consilieri fac parte din schema furtisagului, deci sunt complici. Tribunalul si procurorii au de lucru...Succes!

ath
4 aprilie 2015
CE INVATAM DIN ISTORIE ?

ISTORIA NE INVATA CA NU AM INVATAT NIMIC DIN ISTORIE.Gata,cap de linie.Un veac s-a sfarsit.Mazare a fost dus in depoul de vagoane stricate si de acolo pleaca la topitorie. L-au aruncat la fier vechi ca pe o tinichea prea galagioasa.Secolul XIX s-a sfarsit cam prin 1918,cand s-a terminat primul razboi mondial.Incepand cu 1920 s-a nascut o alta lume.Secolul XX este in coma.Isi va da duhul prin anii 2016-2020.Stau marturie evenimentele politice in curs.Ca o ironie a sorții,Mazare a fost strivit de greutatea manualului care l-a dispretuit cel mai mult in scoala.A fost strivit chiar de manualul de istorie.Daca nu ar fi lipsit la lectiile cu pricina,daca avea putina cultura generala ar fi aflat ca evenimentele istorice sunt legate intre ele.El este victima propriei ignorante.Mazare i-a dispretuit pe "faraoanii" ingropati in cetatea unde el a fost faraon.Uite ca Mazare a ajuns si el o mumie a Tomisului.Sa nu crezi in blestemul faraonilor ? Acum,Mazare este fantoma unei lumi apuse.O lume a abuzurilor,a minciunii,a smecheriilor politice,a bolsevismului,a incompetentilor,a totalitarismului.Ignoranta si aroganta l-au calcat in picioare.Spunea cinvea ca Fenomenul Mazare trebuie predat in scoli.Daca vrem sa nu se mai repete,fenomenul asta trebuie predat in facultatile de istorie,de drept,de politie,la zoologie,la psihologie,medicina,arhitectura,la mediu,etc.Puneti microscopul pe el ! Fenomenul Mazare trebuie studiat pentru ca este simbolul si sfarsitul unei epoci totalitariste si al tranzitiei fara sfarsit.Este simbolul unei tranzitii dureroase si cu multe pierderi materiale,economice,sociale.In urma lui a ramas un dezastru.Cladiri istorice in ruina,unitati economice in faliment(RADET,RATC,Port),constructii incepute si neterminate(vezi in Peninsula,str.Traian),gauri in bugetul primariei,gauri in trotuare si asfalt,praf,gunoaie,spatii verzi distruse.Cel putin,constructiile noi si neterminate de peste 10 ani,sunt monumente/dovezi ale prostiei umane.Mazare a vrut mausoleu,are un mausoleu neterminat in Piata Ovidiu(de exemplu). Mazare a visat la nemurire si uite ca Cerul l-a facut nemuritor.Va trai alaturi de Pazvante Chirul si Papura Voda.Istoricii il va da exemplu cand vor scrie despre domnii fanarioti.Mazare este si imaginea noastra in oglida.El este creatia mintii noastre.Fara nepasarea noastra,Mazare nu ar fi existat.Cel putin daca am invata ceva din asta.Eu am indoieli.Urmariti cum vechii politruci au strigat adunarea si apelul mumiilor.Numai in zarul de azi,aflam ce ganduri au liberalii.CE AM INVATAT LA ALEGERILE DIN 16 NOV. 2014 ? LA ALEGERI AM INVATAT CA NU VREM SA INVATAM NIMIC DIN ALEGERI.

Articole pe aceeași temă

Vineri, 03 Aprilie 2015
Stire din Eveniment : MEDIC REȚINUT DE DNA
Sâmbătă, 04 Aprilie 2015
Stire din Actual : DECIZIE IMPORTANTĂ LUATĂ DE BULGARIA
Pagina a fost generata in 0.5883 secunde