Radu Mazăre și Sorin Strutinsky rămân în arest încă o lună

461
2
Radu Mazăre și Sorin Strutinsky  rămân în arest încă o lună - radumazare6-1432834508.jpg

Articole de la același autor

Fostul primar al Constanței, Radu Mazăre, și omul de afaceri Sorin Strutinsky au primit vești proaste, ieri, de la magistrații Înaltei Curți de Casație și Justiție. Aceștia au admis contestația depusă de procurorii Direcției Naționale Anticorupție împotriva deciziei de înlo-cuire a măsurii arestului preventiv cu arestul la domiciliu. În consecință, celor doi le-a fost prelungit arestul preventiv pentru încă o lună, mai precis până pe 30 iunie.

Reamintim că cei doi au fost arestați preventiv, primarul Radu Mazăre fiind acuzat că ar fi primit milioane de euro mită de la firme pe care le-a sprijinit în obținerea de autorizații și câștigarea de licitații. În același dosar, Sorin Strutinsky este anchetat pentru complicitate la luare de mită, fiind acuzat că l-a sprijinit pe Radu Mazăre în primirea de foloase necuvenite. 

Comentează știrea

catalin
29 mai 2015

Angajare imediata !!!!! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Se lucreaza part-time sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Valabil in toate orasele !!! Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul "detalii" la adresa de email [email protected]

Yo
29 mai 2015
La multi ani !

Doar o urare , atat !

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1926 secunde