Radu Mazăre s-a răzgândit: "Mă mai gândesc dacă demisionez sau nu"

994
6
Radu Mazăre s-a răzgândit:

Articole recomandate

Edilul Constanței, Radu Mazăre, a declarat, ieri, la ieșirea de la Curtea Supremă, că a savurat declarațiile fostului președinte Traian Băsescu, potrivit cărora se fac abuzuri în justiție. Mazăre a declarat că Băsescu "începe să îi spună sistemului pe nume".

"DNA mă controlează și mă verifică din februarie 2005 la această modalitate la care am văzut și am constat cu stupoare și cu plăcere, am văzut declarațiile lui Băsescu de azi-noapte pe care nu pot să spun că nu le-am savurat pentru că vorbea cum vorbesc eu de 10 ani și îl și felicit, în care spunem că e comandă politică, l-am văzut vorbind că ne bagă pe la beciuri și așteaptă să spunem ce vor procurorii. Mă, cum au făcut ăia denunț exact în ziua în care s-au dus să ridice documente? Ce au făcut din 2007 până în 2015? Citește denunțul și vezi că spune: n-am vorbit cu Măzare, n-am vorbit cu nimeni de la firmă (..) Eu nu sunt turnător, nu fac parte din cei 3 milioane de turnători despre care vorbea Băsescu că le-a predat dosarele de colo-colo. Eu sunt bărbat", a declarat Mazăre.

Cu privire la declarația despre demisia din funcția de primar al Constanței, Radu Mazăre a spus că se mai gândește, mai ales după declarațiile fostului președinte Traian Băsescu.

"E, uite, mă mai gândesc. Mai ales după ce l-am vazut pe domnul Basescu că a trecut în partea astalaltă (...) Nu m-am răzgândit, dar mă mai gândesc", a spus edilul, citat de B1.ro.

Comentează știrea

tot imi bag ula in ficatii tai
2 aprilie 2015
Eu nu m-am razgandit

de jighimea prafuita. Ti s-a urcat si .fi. lisul la cap, te-as bate numai cu lanturile puscariasule

cornel
2 aprilie 2015
mai sa fie..

asta incepe sa semene tot mai mult cu seful lui, basescu !!! constantenii au ce merita !

mafalda
2 aprilie 2015
alooooooo, procurorii

ia vedeti ce-a mai facut mazarea verde cu terenurile de-alungul bul. lapusneanu, din parcul tabacariei - o fi si asta vreo afacere cinstita ? hai acum cat e proaspata !

fd
2 aprilie 2015
rht

in mortii ma-tii de nesimtit.... mori dracului odata de boli si ia-ti si toti nenorocitii de tigani pe care-i sprijini si-i pupi in P#!@

SEVER
2 aprilie 2015
PENIBIL

MAZARE, CU BASESCU, FARA BASESCU,CU PONTA,FARA PONTA, DEGEABA O JOCI "ALBA NEAGRA" CA TOT LA PUSCARIE AJUNGI. ESTI CHIAR DEBIL? NU VEZI CUM AU AJUNS MINISTRII, PRIM MINISTRII, BARONI CU 6 TESTICULE ETC LA PARNAIE? TU CHIAR MAI SPERI SA SCAPI? ESTE VORBA DE INCA PUTIN TIMP SI INTRO DIMINEATA O SA-TI VINA SI TIE RANDUL.

maidanezul vigilent
2 aprilie 2015
penibil

sever a avut gura aurita.nu a fost dimineata ci dupa amiaza.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4889 secunde