Radu Mazăre, din nou la DNA Constanța

517
5
Radu Mazăre, din nou la DNA Constanța - radumazare-1426877945.jpg

Articole de la același autor

Primarul Constanței, Radu Mazăre, s-a aflat, vineri, în fața procurorilor Direcției Naționale Anticorupție Constanța. În dosarul în care este urmărit penal, în legătură cu terenul de sub clădirea Castel din stațiunea Mamaia, edilului i s-a schimbat calitatea de suspect în cea de inculpat, fiind pusă în mișcare acțiunea penală pentru patru fapte de abuz în serviciu. "O să stau la plajă și nu o să mai fac nimic să aibă motive procurorii să îmi înceapă anchete. Am și eu dreptul de a trăi, nu pot trăi în fiecare zi cu geanta la ușă. Vreau și eu să trăiesc. Fac 47 de ani. Nu mai pot să mă ocup nici de oraș, că vin procurorii. Eu trăiesc un coșmar. Nu vreau să îl mai trăiesc, indiferent ce se întâmplă în administrație, în politică, în Constanța", a precizat, vineri, Radu Mazăre.


Comentează știrea

COSTA
21 martie 2015
PANA CAND

Daca erai curat prietene poate stateau treburile altfel dar stim cu totii cum merge treaba la Constanta cand deschiziceva sau cand iei autorizatii. Buna lasand la urma asta ....cine se mai alegorizeaza in care daca mata stai la soare? Succese

ath
21 martie 2015
"Mai animalule...."

Calificativul asta te-a facut celebru,cu el ai castigat primaria. Impostorule ! Ti-a placut eticheta asta ,ti-a placut sa traiesti in lumea animalelor.Acum nu-ti mai convine.Te-ai crezut mascul feroce. Afla ca in lumea animalelor,sexul se plateste.In lumea animalelor,toti masculii platesc intr-un fel sau altul. E ceva natural,asta este rolul masculilor. Calugarita isi devoreaza "amantul" dupa ce a fost fecundata.Leul batran si neputincios ramane fara "harem" si moare in singuratate.Taurul moare in arena. Ole..ole...Mazare nu mai e! Din berbecul municipal se face ghiudem.In cazul tau,in lumea animalelor politice,primarul ajunge un fel de tirbușon la masa politrucilor.Am si eu o intrebare.Din ce vei trai ? Am inteles ca esti sarac si stai cu chirie la mamica ta.Din ce vei trai ? Avere nu ai.Ingineria ai uitat-o in 25 ani. Flit ! Nu te angajeaza nimeni.Ca marinar,nici vorba.Nu stiu cine are curajul sa se urce cu tine pe un vapor.La primarie,nu te-a obligat nimeni sa stai in calitate de figurant.Lasa-l pe altul ca doar mai avem berbeci la ferma politrucilor.Apropo,ce facem cu CET-ul. CET-ul unde-i noul cet.Fekete Peter,pacaliciule ! Ptiu..ce carte am tras in anul 2000 !

robi
21 martie 2015
la beciul domnesc

La bulau amigos ca sa nu te mai maimutaresti la vara cu mizeriile tale!!!!

Alexa
21 martie 2015
da- banii furati la Buget si poti pleca

sa dea spagile= milioanele de euro la Bugetul orasului pe care ''l-a supt'' =Constanta, sa-si ia mama, fratii, pe Barbu si sa plece in Canada unde este consula -prietena lor ,adica fiica lui Barbu....Antonela, care cu ''geanta diplomatica'' a scos banii din tara

5. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7628 secunde