€ 4.7249
£ 5.2925
$ 4.2241

Mai multe ştiri online:

Radu Mazăre, condamnat în dosarul „Polaris”. Cât au primit Martin și Strutinsky

Ştire online publicată Vineri, 03 Mai 2019. Autor: Cuget Liber Online.
Radu Mazăre a fost condamnat vineri la 9 ani și 10 luni ani de închisoare de Instanța Supremă în dosarul „Polaris, sentința putând fi atacată cu recurs. Sentința a fost dată după trei luni de amânări. La ultimul termen din proces, pe 25 ianuarie, procurorul de ședință al DNA ceruse pentru fostul primar o pedeapsă maximă de 12 ani.

Radu Mazăre mai are o condamnare definitivă la 9 ani de închisoare, primită în luna februarie a acestui an. Fostul primar a fugit în Madagascar în decembrie 2017, unde a cerut azil politic.

Omul de afaceri Gabriel Strutinsky a fost condamnat la 7 ani și 10 luni de închisoare, iar fostul deputat Eduard Martin, acționar la compania Polaris M Holding SRL, a fost condamnat la 5 ani și jumătate de închisoare.

Eduard Martin a fost acuzat de dare de mită și complicitate la abuz în serviciu, iar Gabriel Strutinsky, acuzat de săvârșirea a trei infracțiuni de complicitate la luare de mită, scrie g4media.ro


Potrivit DNA, în perioada 2006 – 2009, Radu Mazăre, beneficiind de ajutorul lui Sorin Strutinsky, a solicitat peste 2 milioane euro, din care a primit un milion de euro și 2.472.303 lei, de la reprezentanții a două societăți comerciale, în scopul facilitării emiterii documentațiilor de urbanism pentru proiecte imobiliare de tip mall, pe care aceste firme intenționau să le dezvolte în Constanța.


Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7785 secunde