€ 4.7625
£ 5.4024
$ 4.2638

Mai multe ştiri online:

Radu Mazăre, arestat în Madagascar! UPDATE

Ştire online publicată Miercuri, 08 Mai 2019. Autor: Cuget Liber Online.
Fostul primar al Constanței, Radu Mazăre, a fost reținut de autorități în Madagascar, au precizat, pentru Mediafax, surse judiciare. 

Mazăre are de executat o condamnare definitivă de 9 ani de închisoare în dosarul privind retrocedarea plajelor, citează hotnews.ro


UPDATE - Centrul de Informare și Relații Publice al Poliției Române este abilitat să comunice următoarele:

Autoritățile din Madagascar au comunicat Inspectoratului General al Poliției Române, prin Centrul de Cooperare Polițienească Internațională, faptul că un cetățean român, urmărit internațional pentru punerea în aplicare a unui mandat de executare a pedepsei cu închisoarea de 9 ani, a fost arestat, la data de 8 mai a.c., pentru o perioadă de 6 zile.

Poliția Română a fost în permanentă legătură cu autoritățile din Madagascar, colaborând cu acestea în vederea depistării și arestării persoanei urmărite internațional.

Persoana arestată de autoritățile din Madagascar a fost condamnată de Curtea de Apel București, în anul 2017, pentru săvârșirea infracțiunilor de abuz în serviciu în formă continuată și constituire de grup infracțional organizat.


Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7534 secunde