Radu Mazăre, arestat în Madagascar! UPDATE

21015
Radu Mazăre, arestat în Madagascar! UPDATE - radumazare1814323126531435213930-1557315887.jpg

Articole recomandate

Fostul primar al Constanței, Radu Mazăre, a fost reținut de autorități în Madagascar, au precizat, pentru Mediafax, surse judiciare. 



Mazăre are de executat o condamnare definitivă de 9 ani de închisoare în dosarul privind retrocedarea plajelor, citează hotnews.ro



UPDATE - Centrul de Informare și Relații Publice al Poliției Române este abilitat să comunice următoarele:

Autoritățile din Madagascar au comunicat Inspectoratului General al Poliției Române, prin Centrul de Cooperare Polițienească Internațională, faptul că un cetățean român, urmărit internațional pentru punerea în aplicare a unui mandat de executare a pedepsei cu închisoarea de 9 ani, a fost arestat, la data de 8 mai a.c., pentru o perioadă de 6 zile.

Poliția Română a fost în permanentă legătură cu autoritățile din Madagascar, colaborând cu acestea în vederea depistării și arestării persoanei urmărite internațional.

Persoana arestată de autoritățile din Madagascar a fost condamnată de Curtea de Apel București, în anul 2017, pentru săvârșirea infracțiunilor de abuz în serviciu în formă continuată și constituire de grup infracțional organizat.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8594 secunde