Radu Mazăre acuză: "Sunt o victimă"

104298
9

Articole de la același autor

Primarul Constanței, Radu Mazăre, a declarat faptul că va da statul în judecată, luni, pentru că "poliția politică" face abuzuri asupra sa. Acesta a afirmat, în cadrul unei conferințe de presă organizate vineri că se consideră o victimă și că speră ca după alegeri să dispară "slugile de la butoane". 


"Îmi vânează orice mișcare în ideea că poate - poate mă agață cu ceva". De acest lucru este convins edilul Radu Mazăre, făcând referire la procurorii Direcției Naționale Anticorupție! 
 
"Au o obsesie, să mă prindă cu ceva. Fac niște încălcări grave și flagrante ale drepturilor omului, ceva de neimaginat. După cum bine știți, un dosar în care mă prezint la București în fiecare lună, sunt acuzat pentru niște retrocedări și pentru vânzarea terenului de sub Cazinoul din Mamaia, unde procurorul DNA de la București a susținut în rechizitoriu că Primăria a intabulat o suprafață de teren de 22.000 de metri de plajă, domeniul public al statului, de interes național. În final, procurorul de la București spune așa: valoarea plajei de care statul român a fost deposedat este de 30 de milioane de euro. Dis-cutăm despre terenul de sub Cazinoul din Mamaia, care a fost cumpărat de două societăți. Pentru această acuzație sunt târât în judecată din anul 2008. Ce se întâmplă la șase ani din momentul trimiterii mele în judecată pentru acuzația că am vândut domeniul public al statului și prejudiciul de 30 de milioane pentru întreaga suprafață de teren? Procurorul de la DNA din Constanța mă acuză, în luna a șasea 2014, pentru jumătate din suprafața de teren, că, în calitate de primar am stabilit cu intenție o valoare diminuată față de valoarea comercială pentru o suprafață de 11.000 de metri, această suprafață aparținând domeniului privat al Unității Administrativ Teritoriale. Adică procurorul de la București zice: Mazăre, te bag în puș-cărie fiindcă ai vândut domeniul public al statului și valoarea lui era de 30 de milioane de euro, 15 pentru o societate, 15 pentru cealaltă, și, după șase ani începe o nouă anchetă, procurorul de la Constanța, care spune: Mazăre, te acuz și te trimit în judecată că ai vândut terenul care nu era domeniul public al statului, era al Primăriei, aveai voie să-l vinzi. Ăla de la București mă acuză că nu aveam voie să-l vând, ăsta de la Constanța spune că aveam voie dar că l-am vândut subevaluat. Ăla de la București spune că terenul pentru care mă cercetează ăsta de la Con-stanța făcea 15 milioane de euro și ăsta de la Constanța spune că terenul făcea cinci milioane de euro. Iar eu l-am informat pe procurorul din Constanța: domnule procuror, nu se poate să mă anchetați, aceeași instituție a statului, în două dosare diferite pentru același lucru. Nu se poate, de când mama m-a făcut nu am citit, nu am auzit, să fie acuzat cineva de doi procurori, colegi, pentru același lucru, de amănunte diferite", explică edilul Radu Mazăre. 


"Voi ajunge la CEDO"
Radu Mazăre spune că ceea ce se întâmplă este un abuz și va da statul în judecată, după care va ajunge la CEDO, la Codruța Koveși și la Ministrul Justiției. "E un principiu care spune «ne bis in idem», adică nu faci de două ori același lucru. Ceea ce e logic, de bun simț. O să-i mai atrag atenția încă o dată și o să-i spun ce zice Curtea Europeană domnului procuror, dar eu deja sunt o victimă a statului român pentru această dublă cercetare. Statul a fost înștiințat și nu a închis a doua cercetare, ba chiar o continuă, motiv pentru care de luni o să dau statul în judecată. Nu știu, o să stabilesc cu avocații și daunele. O să mă folosesc de argumentele celor doi procurori pentru a mă apăra, pentru că unul zice una și celălalt altceva. E o situație care trebuie stopată cumva, e un abuz evident. Sper ca după alegeri să se reglementeze ceva, să fie o lege de răspundere a magistraților. Că poate se schimbă legile, nu o să mai fie slugile la butoane, care sunt acum. Nu se poate hăituiala asta", a conchis edilul. 


Comentează știrea

Mociu Costel
11 octombrie 2014
Nu esti o victima, esti un limbric legionar

Nu vei ajunge la CEDO, VEI AJUNGE LA Poarta Alba impreuna cu sclerozatul libidinos Stroe Felix. Iar Porcul El Fugitivo va ajunge la Sing Sing. Pretul apei potabile in judetul Constanta este exorbitant. Si faptul ca pe factura treceti apa de canalizare in aceiasi cantitate si la acelasi pret cu apa putabila este pe față o crima impotriva umanitatii. Vomitaturi umane, in ce baza faceti voi aceasta atrocitate. Ati bagat banii constantenilor in tehnologie pt. RAJA (pt. statiile de epurare, etc.,etc.) pe care au achizitionat-o la un pret de 3 ori mai mare decit pretul real. Aceasta tehnologie este doar pe hirtie pt. ca daca se verifica sttiile de epurare a apei din judet tehnologia bagata in realitate este zero. Desi RAJA merge foarte bine, dati afara sute de oameni pt. ca banii pe care-i obtineti in acest fel sa intre in buzunarele voastre. Cu banii tilhariti de la constanteni nu se face altceva decit sa se sustina campania electorala a lui Ponta, sa te scalambai in cel mai josnic mod ca un șobolan ridicol si drogat ce esti si sa se mentina un porc, care e sanatos tun, la mii de kilometri de tara pina, sperati voi, va iesi Ponta. Scursori abjecte, veti plati. Si impreuna cu voi va plati si Zdreanță Scupra.

!!!
11 octombrie 2014
Schimabti numele in "Telegrafic , cuget liber"...

Bravo Andreea ! La ordinul bosancenilor l-ai prezentat pe mascariciul dereglat psihic si golan intr-o maniera care a facut sa le dea lacrimile celor din cartirul de "modulare" si asistatilor sociali... Bai , nu va e rusine sa nu aveti niciun punct de vedere propiu sau atitudine fata de golaniile acestui idiot si fata de ale betivului adormit in intersectie (si "facut" scapat de Dancu C-tin !) , care mai nou ne trimite poze cu drena la vedere din NY...?!?

porcusor
11 octombrie 2014
la puscarie

Un hot ordinar. La puscarie cu gasca mazare

ira
11 octombrie 2014
bine le faceti

Bravo domnule mazare. Sa nu ii lasati pana nu va indreapta nedreptatea facuta. Suntei totul pentru orasu asta si pentru parinti nostrii

procurorul
11 octombrie 2014
PUSCARIE

LA PUSCARIE!!!!!!!

Vasile
11 octombrie 2014
Oferta serioasa de locuri de munca!

Oferta serioasa de locuri de munca! Suntem deja un fenomen in extindere, pentru ca oamenii se conving zilnic de seriozitatea noastra! Oferim din start contract legal si dovada platii! Am trimis deja si primele castiguri! NU e MLM si NU e joc piramidal! Lucrati lejer 3 ore pe zi si castigati 300 dolari lunar, ca operator online! Pentru detalii, trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

ath
11 octombrie 2014
Conu Mazare față cu reacțiunea

Omul, bunaoară, de par egzamplu,cum e nevricos, de curiozitate, intră la o IDEE. A intrat omul la o idee ? FANDACSIA este gata. Ei ! Si după aia, din fandacsie cade în IPOHONDRIE .Ei, bibicule, apoi cum le stie el pe toate.Mazare ,mai rar cineva !

88
12 octombrie 2014
white

Au tras net si la Henri Coanda?

Răspuns la: bine le faceti
Adăugat de : ira, 11 octombrie 2014
Bravo domnule mazare. Sa nu ii lasati pana nu va indreapta nedreptatea facuta. Suntei totul pentru orasu asta si pentru parinti nostrii
sever
12 octombrie 2014
IRA

NORMAL CA ESTI PE PARTEA TRIPLULUI DOBITOC, VAZAND CA NICI NU STI SA SCRI ROMANESTE. CATE CLASE AI? IN LIMBA NOASTRA "ORASU" SE SCRIE CU "L" LA SFARSIT ,IAR "PARINTI" MAI ARE UN "I" . PENTRU TINE ARTICOLUL SI PLURALUL NU FAC PARTE DIN ORTOGRAFIA NOASTRA? MAI TRECI PRIN CLASA A 4 A SI APOI MAI VEDEM.......

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3709 secunde