Magistrații de la ÎCCJ:

"Radu Mazăre a indus în eroare și a sfidat Înalta Curte"

553
6
Prin plecarea în Madagascar, fostul primar al Constanței Radu Mazăre a abuzat de încrederea magistraților care i-au ridicat interdicția de a părăsi țara, consideră instanța supremă. 


"Acesta a încălcat cu rea-credință obligațiile prevăzute de lege, neprezentându-se nici la sediul Biroului de Supravegheri Judiciare, conform graficului de supraveghere stabilit de această instituție, și nici la termenul de judecată în fața instanței de judecată", motivează Înalta Curte de Casație și Justiție din România. 


Judecătorii nu au fost impresionați de apărarea fostului edil, care a anunțat că cere azil politic în insula din sudul-estul Africii, deoarece se consideră persecutat de autoritățile din România. Curtea Supremă explică, în motivarea deciziei prin care pe numele lui Radu Mazăre a fost emis mandat de arestare, că faptele pentru care este acuzat justifică decizia. 


"Radu Mazăre a indus în eroare și, mai apoi, a sfidat Înalta Curte, reușind totodată să inducă în opinia publică un sentiment de slăbiciune a statului român și de zădărnicie a actului de justiție, care tinde să se amplifice, având în vedere alte cazuri notorii de sustragere a unor inculpați de sub puterea unor măsuri preventive ori de la executarea pedepsei", mai motivează ÎCCJ.


Comentează știrea

a-mirabilis
22 ianuarie 2018
dependenta de actiuni manipulatoare.

Extraordinar ce constatare?Parca numai Mazare sfideaza.De la o vreme nimeni nu mai are nici un respect fata de autoritatile statului ,de institutii si fata de oameni in general.D'alde Mazare au inceput sfidarea ,smechereala ,aroganta ,de tefelisti .Au abordat o mima de salvatori ai libertatii haotice,fata de ceva,comunismul,dar pentru ce le trebuie ,,libertatea'' au fost ambigui.,derutanti si manipulatori.Avantul lor,,revolutionar''a tinut si a devenit sursa de inspiratie si inmultirea pentru multi ciraci de ai lor.Ei sint cei care dicteaza din guvern sau guvernului ,din strada sau de pe ulita, cea ce le convine sau mai sigur manipulatorilor lor. Din pacate deficitul grav de educatie,plecand de la cel elementar ,primar ,familie scoala si pina la educatia politica este insotit de lipsa de discernamant.si intelegere.Primeaza vulgaritatea,intoleranta,egoismul si violenta.Unitatea sociala este facuta praf si pulbere.

Gogu Steriade
22 ianuarie 2018
Exact , deficit grav de educatie !

Asta s-a si vrut ,''a-mirabilis'' , distrugerea invatamantului romanesc ....dobitocii sunt mult mai usor de manipulat !

Popescu
22 ianuarie 2018
Mazare a sfidat Curtea

Nu ia sfidat a fost ajutat si nu mai duceti lumea in eroare si cautati sa ii prostiti.Mazare cat a fost Primar a dat la toti consilieri si la cei care stia ca trebue sal apere.Verificati si voi de cand a fost primar si la cati au dat terenuri si alte avantaje facute.Parca Mazare a dat din Burta de la masa si nu ne mai faceti prosti daca voi sunteti adevarati Jurnalist constanteni.

Aceasta Inalta Curte
22 ianuarie 2018
Un fel de Corul Fetelor bisericoase

Uite cum se vaicaresc fetele astea "nevinovate" de la Inalta Curte.Plânge și suspină Justitia romana(dulce și suavă ca o garofiță) ca soricelul ei dorit le-a scapat din laba si n-a mai venit.Noi stim ca lacrimile Justitiei sunt doar lacrimi de pisic prefacut.Noi stim ca lacrimile astea sunt pentru prostime ca sa credem noi ca Justitia,vezi Doamne,isi face datoria.Urate vremuri....Pe de o parte soricelul Mazare plange si suspina(dulce și curat ca un bob de roua) ca Justitia i-a dat peste lăbuța cand l-a prins la smantana.Pe alta parte,Justitia romana(dulce și suavă ca o garofiță) plange si suspina ca soricelul ei dorit a scapat in Madagascar si n-a mai venit.Justitia plange ca nu are cu cine sa se mai joace.In realitate ei se ajuta unul pe altul si ne distreaza ca Tom cu Jerry din filmele animate.Saracul Mazare,parca-l vad cum a plecat el la aeroport,descult flamand,cu traista in băț si lacrimi in ochi.Mazare avea in traista o bucata de slana,gasita prin casa unde a stat el cu chirie si un colt de paine mucegaita,ca era sarac.Mi s-a facut mila de el.Totusi,Muma lui Ștefan Mazare il asteapta in poarta la castelul din Mamaia,ca muma lui nu este saraca.Un orologiu sună in fiecare noapte/La viloi în poartă oare cine bate?"-Eu sunt, bună maică, fiul tău dorit/Eu,ca din Madagascar mă întorc belit.

nicu moga
22 ianuarie 2018
felicitari

Sunt unul din senatorii romaniei care il salut pe bunul meu prieten "uscatul" si ii urez numai bine! Restul sunt povesti de adormit copiii!!

@ nicu moga
22 ianuarie 2018
Senatorul moga ai spus ?

Bleah..!

Răspuns la: felicitari
Adăugat de : nicu moga, 22 ianuarie 2018
Sunt unul din senatorii romaniei care il salut pe bunul meu prieten "uscatul" si ii urez numai bine! Restul sunt povesti de adormit copiii!!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.1206 secunde