Rădăcini Motors deschide un nou showroom Opel, la Constanța

364
Rădăcini Motors deschide un nou  showroom Opel,  la Constanța - radacinimotors3-1487695830.jpg
Rădăcini Motors Constanța revine cu un nou showroom Opel. Noua locație oferă un spațiu prietenos, la cele mai noi standarde ale producătorului, ce permite configurarea modelelor Opel în cele mai bune condiții. Rădăcini Motors Constanța pune la dispoziția clienților săi un centru auto complet, ce include pe lângă noul showroom, o unitate service modernă, servicii și asistență la standardele Opel. 


"La Radăcini Motors Constanța ne propunem să devenim prima alegere a clienților în achiziționarea de servicii de vânzare, reparații și întreținere a autoturismelor Opel, punându-le la dispoziție un spațiu primitor, atrăgător și confortabil, ca orice model Opel. Consilierii noștri de vânzări au experiență vastă în lucrul cu marca Opel și pot oferi sfaturi și informații complete tuturor clienților noștri", au declarat reprezentanții Rădăcini Motors Constanța.


Mașina anului 2016 în Europa, Astra K, dar și cel mai accesibil diesel din segment, Astra Sedan Diesel, alături de cele mai noi modele le stau la dispoziție clienților Rădăcini Motors în noul showroom Opel, începând de astăzi, 22 februarie.
 
Pentru orice model ales, Rădăcini oferă soluții complete de finanțare și consiliere de specialitate. Noul Showroom Opel poate fi accesat cu ușurință fiind situat în apropiere de intrarea în oraș dinspre autostrada A2, pe bulevardul Aurel Vlaicu 133-135 în zona sensului giratoriu al podului IPMC. Detalii complete puteți găsi pe site-ul www.opelconstanta.ro. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3473 secunde