Puștoaicele care au îngrozit Constanța. Au făcut zeci de mii de lei în câteva nopți

2245
4
Puștoaicele care au îngrozit Constanța.  Au făcut zeci de mii de lei în câteva nopți - jafuri-1454693129.jpg

Articole de la același autor

Două adolescente au fost reținute pe bază de ordonanță de polițiștii constănțeni după ce s-a stabilit că sunt autoarele unor furturi comise pe raza municipiului Constanța. Potrivit anchetatorilor, una dintre tinere, de 15 ani, este acuzată că a furat mai multe bunuri dintr-o locuință situată pe strada Justiției, la sfârșitul anului trecut. 


"Din probele administrate până în acest moment în cauză s-a reținut în sarcina inculpatei faptul că în perioada 01.11.2015 - 03.11.2015, împreună cu o altă persoană rămasă neidentificată, au pătruns prin efracție și escaladare în locuința situată în municipiul Constanța, strada Justiției, iar din interior, persoana rămasă neidentificată a sustras suma de 3.000 euro, articole de îmbrăcăminte și încălțăminte, precum și bijuterii în greutate de aproximativ 70 g, cauzând un prejudiciu în valoare de 30.000 lei", au declarat reprezentanții Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța. 


Adolescenta s-a ales cu un dosar penal pentru furt calificat și a fost prezentată magistraților cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile. Polițiștii continuă cercetările pentru recuperarea prejudiciului, dar și pentru a stabili dacă adolescenta e implicată și în alte furturi. 


O altă tânără de 16 ani a ajuns în atenția anchetatorilor după ce a furat bunuri dintr-o casă. Potrivit anchetatorilor, infracțiunea a avut loc pe 19 decembrie. Adolescenta și o altă persoană care nu a fost identificată până în prezent, au intrat într-un apartament situat la parterul unui bloc de pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu și au furat un televizor. Proprietarul le-a spus anchetatorilor că prejudiciul este de 3.000 lei. Adolescenta a ajuns în fața magistraților care analizează cererea de arestare preventivă.


"Este important să montați gratii la ferestre dacă locuiți la parter, etajul 1 sau la case. În cazul în care locuiți la casă montați o ușă de acces special concepută cu sistem security by design, uși foarte solide având sisteme cu multiple încuietori. Este de preferat să aveți montate alarme sonore în locuințe și să le activați la părăsirea domiciliului în mod permanent sau locuința să fie monitorizată de firme specializate. Țineți sumele mari de bani și bunurile de valoare la bancă sau în spații special concepute. Nu permiteți accesul în locuință persoanelor necunoscute, indiferent de motivul invocat", recomandă polițiștii constănțeni tuturor cetățenilor.


Comentează știrea

st3fun
6 februarie 2016
security by design

http://whatis.techtarget.com/definition/security-by-design

Dan
6 februarie 2016
tigani

Dar cum adica stai pe strada Justitiei si ai 3000 de euro prin casa? Oare de unde sunt banii aia?

aura dia
6 februarie 2016
Afacere pentru iubitorii de carti!

Aceasta este afacerea cea mai potrivita pentru oamenii inteligenti si care au acasa o biblioteca! Castigi bani imbogatindu-ti biblioteca! Ce poate fi mai simplu si mai interesant? Aceasta este o oferta cu adevarat unica si revolutionara! Cere acum mai multe detalii, la adresa de email: [email protected]

unu
7 februarie 2016
doi

Ce conteaza ma talharule de unde are omul bani?Ideea era ca niste zdrente au intrat la om in casa si au furat!Tu probabil esti de aceasi speta mizerabila ,sper sa va prinda careva in fapt si sa aiba si o pusca deaia cu alice mari.Jeguri si scursuri ale omeniri ce sunteti!

Răspuns la: tigani
Adăugat de : Dan, 6 februarie 2016
Dar cum adica stai pe strada Justitiei si ai 3000 de euro prin casa? Oare de unde sunt banii aia?

Articole pe aceeași temă

Vineri, 05 Februarie 2016
Stire din Eveniment : Fura de la butelii până la alimente
Vineri, 29 Ianuarie 2016
Stire din Eveniment : Prinși în flagrant, cu lemnu-n sac
Sâmbătă, 23 Ianuarie 2016
Stire din Eveniment : Jaf de 3.000 de lei
Marţi, 19 Ianuarie 2016
Stire din Eveniment : Furau lemne pentru a se încălzi
Pagina a fost generata in 0.4825 secunde