Purtătorul de cuvânt al Poliției Rutiere: "Apelați la popi, la rude, nu la Poliție". Reacția superiorilor

489
Purtătorul de cuvânt al Poliției Rutiere:

Articole recomandate

Scandalul generat de cazul șoferului cu numere anti-PSD afectează imaginea Poliției Române, iar pe pagina oficială de Facebook, rating-ul instituției a scăzut de la 4,2 stele la 1,2 stele.

UPDATE 10:30 Șeful Brigăzii Rutiere București, Victor Gîlceavă, a declarat pentru Știrile ProTV că s-a început o anchetă internă după declarațiile lui Ovidiu Munteanu.

La finalul cercetării interne, dacă se va stabili că Ovidiu Munteanu a adus un prejudiciu de imagine Poliției Române și a comis o abatere disciplinară, atunci va fi sancționat - de la un avertisment până la destituirea din funcție și acordarea uneia inferioare.

Mesajul lui Ovidiu Munteanu

Supărat din cauza criticilor și reacțiilor negative ale cetățenilor, purtătorul de cuvânt al Brigăzii Rutiere, Ovidiu Munteanu, a publicat pe contul oficial de Facebook al Poliției Române un mesaj în care le sugerează cetățenilor "să nu mai apeleze la Poliție atunci când au o problemă".




Ulterior, mesajul a fost șters.

Pe de altă parte, Brigada Rutieră a revenit cu un comunicat de presă în care a menționat că "nu achiesează la cele transmise, mesajul fiind unul strict personal."

"Cu privire la mesajul postat pe pagina de socializare a Poliției Române de către colegul nostru Ovidiu Munteanu, vă aducem la cunoștință faptul că Brigada Rutieră nu achiesează la cele transmise, mesajul fiind unul strict personal.

Brigada Rutieră vă asigură că este și va rămâne în slujba cetățeanului, indiferent de situație", se arată în comunicat.


sursa text si foto: stirileprotv.ro




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9816 secunde