Purtați mască! Poliția anunță mai multe controale!

175
Purtați mască! Poliția anunță mai multe controale! - politiecontroalecovid-1601824065.jpg

Articole de la același autor

Numărul celor diagnosticați cu SARS-CoV-2 crește vertiginos, în județul Constanța, de la o zi la alta. În acest context, reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Constanța anunță că, în perioada următoare, vor fi intensificate controalele prin care se verifică respectarea prevederilor legale privind prevenirea și militarea răspândirii coronavirusului.

Acțiunile vor fi realizate în colaborare de jandarmii, Poliția Locală, Direcția de Sănătate Publică, medicii veterinari. „Vă recomandăm să păstrați distanțarea fizică, să purtați mască de protecție, să respectați modul de organizare a evenimentelor și să nu vă expuneți la riscuri. Purtați masca de protecție în mijloacele de transport în comun, magazine și în celelalte spații aglomerate. Nu dorim să aplicăm sancțiuni, dar nu vom tolera nerespectarea legii. Scopul nostru este ca toți cetățenii să conștientizeze faptul că sănătatea și viața persoanelor sunt cele mai importante”, au precizat reprezentanții IPJ Constanța.

De menționat că, în ultimele săptămâni, forțele de ordine au aplicat, zilnic, în medie, sancțiuni contravenționale de aproximativ 6.000 de lei pentru nerespectarea Legii 55/2020, privind prevenirea și limitarea răspândirii noului coronavirus. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3918 secunde