Purtat pe drumuri de AJOFM

731
Purtat pe drumuri de AJOFM - gessurnazif-1319056815.jpg
În speranța obținerii unui loc de  muncă, un tânăr din Cobadin a fost purtat pe drumuri de angajații de la Agenția Județeană pentru Ocu-parea Forței de Muncă (AJOFM) din Constanța.
Gessur Nazif, de 31 de ani, absolvent al Facultății de Științe Eco-nomice, specializarea Economia Comerțului, Turismului și Serviciilor, șomer neindemnizat, a fost contactat, în urmă cu câteva săptă-mâni, de angajații de la AJOFM și întrebat dacă nu este interesat să se înscrie la cursuri de management în turism, organizate din fonduri europene. Tânărul a zis "da", sperând că astfel ar putea să-și găsească, mai ușor, un loc de muncă. A venit la AJOFM cu documentele solicitate și, fără ca nimeni să-i fi spus că ar fi fost vreo problemă, a fost contactat, în urmă cu două zile, pentru a se prezenta la Camera de Comerț, unde începeau cursurile. Numai că, ieri dimineață, când a venit la Constanța pregătit să ia lecții de turism, a fost eliminat de la cursuri pe motiv că nu ar corespunde criteriilor!
Purtătorul de cuvânt al AJOFM Constanța, Gabriela Spătaru, ne-a declarat că Nazif Gessur nu corespundea criteriilor, pentru că a absolvit o facultate cu profil de turism, dar că, cel mai probabil, angajații care i-au făcut dosarul nu au observat acest lucru. "Colegii mei sunt foarte aglomerați, au un volum foarte mare de muncă și este posibil să nu fi observat acest lucru", și-a scuzat colegii Gabriela Spătaru.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 15 Septembrie 2011
Stire din Social : Toamna se numără șomerii
Pagina a fost generata in 0.3759 secunde