Punctul de trecere a frontierei Negru Vodă a fost redeschis, de ieri

212
Punctul de trecere a frontierei Negru Vodă a fost redeschis, de ieri - granitapunctesursapolitiadefront-1592399989.jpg

Articole de la același autor

Poliția de Frontieră anunță că, începând de ieri, a fost reluat traficul internațional de persoane și mărfuri prin mai multe puncte de trecere a frontierei, care au fost închise în timpul stării de urgență. Este vorba despre cinci puncte de trecere a frontierei: PTF Negru Vodă (rutier și feroviar), din județul Constanța, PTF Turnu Măgurele (rutier și portuar), județul Teleorman, PTF Porțile de Fier II (rutier), județul Mehedinți, PTF Jimbolia (feroviar), județul Timiș, PTF Sighetu Marmației (rutier), județul Maramureș. "Măsura a fost luată pentru a contribui la fluidizarea traficului prin punctele de trecere, în contextul măsurilor de relaxare pentru efectuarea călătoriilor internaționale și a creșterii valorilor de trafic la frontieră", au precizat reprezentanții Poliției de Frontieră.

În continuare rămâne suspendată temporar, total sau parțial, activitatea prin mai multe puncte de frontieră. La nivelul județului Constanța este în continuare suspendată activitatea în PTF Lipnița și PTF Dobromir.

De asemenea, în continuare este interzisă intrarea pe teritoriul țării noastre a cetățenilor străini, din state non-UE, respectiv care nu aparțin spațiului economic european și Confederației Elvețiene.

Începând de ieri, cetățenii români pot tranzita teritoriul Ungariei fără restricții.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4148 secunde