Puiu Popoviciu, reținut la Londra

188
1
Puiu Popoviciu, reținut la Londra - 646x404-1502715895.jpg

Articole recomandate

Omul de afaceri Puiu Popoviciu a fost reținut la Londra, anunță Poliția Română.

Omul de afaceri Puiu Popoviciu a fost reținut luni la Londra, anunță Poliția Română, potrivit News.ro.

"Inculpatul Popoviciu Gabriel a fost reținut în cursul acestei zile, de către London Metropolitan Police. Schimbul de date și informații a avut loc prin CCPI - Biroul Sirene", precizează IGPR.

În prezent, se derulează procedura legală în astfel de situații.

Poliția Română a informat Curtea de Apel București și Ministerul Justiției, instituții abilitate să se ocupe de extrădarea celui în cauză.

Surse judiciare citate de Mediafax au dezvăluit că autoritățile din România au obținut informații referitoare la locul în care se afla Gabriel Popoviciu, fiind informați polițiștii din Londra. La rândul lor, aceștia ar fi reușit să ia legătura cu avocatul omului de afaceri, iar ulterior Popoviciu a mers la secția de poliție, alături de apărătorul său.

Omul de afaceri a fost condamnat pe 2 august la șapte ani de închisoare în dosarul Băneasa, însă polițiștii nu l-au găsit, fiind dat în urmărire internațională. Gabriel Popoviciu ar fi părăsit România în luna iunie, cea mai recentă adresă din evidențele naționale fiind la Monaco, scrie realitatea.net

Comentează știrea

SEVER
15 august 2017
?????????????

INFORMATIA NU ESTE CLARA. LA STIRILE TV A FOST ANUNTAT CA INCULPATUL A FOST ELIBERAT IN SCHIMBUL UNEI CAUTIUNI DE 250.000 LIRE. AR FI BINE DE PRECIZAT CA POPOVICIU ARE CA AVOCAT ACEEASI PERSOANA CARE II APARA PE CEI DOI EXCROCI MILIARDARI JIDANI ARESTATI IN ISDRAEL. EXCROCI IMPLICATI IN BANDITISM FINANCIAR PE TERITORIUL ROMANIEI IN CARDASIE CU ADRIAN NASTASE, TARICEANU SI BASESCU. POPOVICIU NU O SA FIE EXTRADAT SI AFACEREA O SA INTRE LA CAPITOLUL "DATE UITARII'. traiasca romania!!!!!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3428 secunde