Proxenetul Arinel, căutat pentru trafic cu droguri de mare risc

900

Un constănțean a fost arestat preventiv, iar un altul, care se sustrage urmăririi penale, a primit mandat de arestare preventivă în lipsă pentru trafic de droguri de risc.


În urma investigațiilor efectuate de polițiștii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul DIICOT Constanța, a fost documentată activitatea infracțională privind a doi bărbați, Ciprian Holban, de 34 și respectiv Aristocrates Gheorghe Chirieac, 36 de ani, cunoscut drept "Arinel", ambii din Constanța. Cei doi sunt acuzați de trafic de droguri de mare risc.


Potrivit oamenilor legii, pe 14 august, Ciprian Holban, de 34 de ani, a scos din țară și a transportat în Bulgaria aproximativ 700 de comprimate MDMA (drog de mare risc), la solicitarea lui Arinel, unde le-a dat unei femei, apoi unui alt complice, în scopul de a le aduce înapoi în România. Drogurile fuseseră procurate de complicele lui de 36 de ani, din Germania.


Întreaga situație a fost creată de Aristocrates Gheorghe Chirieac, care a fost condamnat, la sfârșitul anului trecut, la 14 ani de închisoare pentru trafic de persoane și proxenetism. Potrivit anchetatorilor, intenția lui era să-l denunțe pe Holban pentru trafic de droguri, să fie realizat un flagrant, iar în urma gestului său să-i fie facilitată reducerea pedepsei cu închisoarea.
Ciprian Holban a fost reținut, iar astăzi a fost prezentat magistraților constănțeni care au decis arestarea lui pentru 29 de zile.

Totodată, judecătorii au emis un mandat de arestare în lipsă pentru Arinel, care se sustrage urmăririi penale.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8668 secunde