Proxeneți urmăriți internațional, prinși la Constanța!

Joi, 07 Noiembrie 2019
262
Polițiști din cadrul Serviciului Investigații Criminale și Poliției municipiului Medgidia, cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale al I.P.J. Constanța, au depistat doi bărbați, urmăriți internațional pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de persoane și proxenetism, fapte comise în Italia.


La data de 6 noiembrie a.c., polițiștii constănțeni au identificat doi bărbați, de 24, respectiv 33 de ani, ambii din municipiul Medgidia, pe numele cărora existau mandate europene de arestare, emise de autoritățile italiene.


Pentru depistarea acestora, polițiștii au beneficiat de date și informații suplimentare obținute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Polițienească Internațională – Inspectoratul General al Poliției Române.


Aceștia au fost prezentați Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanța care a emis ordonanțe de reținere pentru 24 de ore, fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Constanța.Pagina a fost generata in 0.2189 secunde