Proxenet căutat în Italia și Spania, reținut la Constanța

299
Proxenet căutat în Italia și Spania, reținut la Constanța - arest-1509523906.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii de investigații criminale din Constanța au depistat un bărbat care era urmărit internațional pentru infracțiuni de proxenetism și loviri sau alte violențe, fapte comise în Italia și Spania. Schimbul de date și informații a fost asigurat de Centrul de Cooperare Polițienească Internațională.

La data de 30 octombrie a.c., polițiștii de investigații criminale din cadrul I.P.J. Constanța au depistat un bărbat, de 34 de ani, din orașul Murfatlar, pe numele căruia exista un mandat european de arestare, emis de autoritățile italiene.

Cel în cauză a fost dat în urmărire internațională pentru comiterea de infracțiuni de proxenetism și loviri sau alte violențe, pe teritoriul Italiei și Spaniei. Pentru depistarea acestuia, polițiștii au beneficiat de date și informații suplimentare obținute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Polițienească Internațională – Inspectoratul General al Poliției Române.

Bărbatul a fost prezentat inițial Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanța, care a emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore, fiind introdus în C.R.A.P. al I.P.J. Constanța. La data de 31 octombrie a.c., a fost prezentat Curții de Apel Constanța care a emis mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 15 zile, în vederea predării către autoritățile italiene.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.4216 secunde