€ 4.655
£ 5.1783
$ 4.1067

Mai multe ştiri online:

PROTESTE DE AMPLOARE ȘI LA CONSTANȚA - FOTO

Ştire online publicată Vineri, 10 August 2018. Autor: Cuget Liber Online.
Diaspora acasă' este genericul sub care românii aflați în străinătate s-au strâns în Piața Victoriei din Capitală, la un protest anunțat pe rețelele de socializare. 


Cu toate că manifestațiile au fost programate pentru Capitală, nici marile orașe ale țării nu au fost ocolite. 


La Constanța, în fața prefecturii, s-a strâns un grup considerabil de oameni nemulțumiți de actuala guvernare. Cu mic, cu mare, aceștia sunt solidari cu românii veniți din străinătate și scandează pentru o Românie fără corupție. 


Cu pancarte sau cu tricouri cu mesajul #rezist sau #FărăPenali, cei întorși în țară, care și-au exprimat intenția de a participa la manifestația de azi in București, au protestat încă de miercuri seara în mai multe orașe din vestul țării. Chiar de la intrarea pe teritoriul României, ei au fluturat, din mașini, steaguri tricolore și au afișat mesaje antiguvernamentale.
Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
joi, 13 decembrie Foto : Diseară se închide Târgul de Crăciun din Piața Ovidiu 3842 vizite, 0 comentarii Diseară se închide Târgul de Crăciun din Piața Ovidiu
Sănătate
miercuri, 12 decembrie Foto : Tratament salvator la Spitalul de Urgență Constanța! 3574 vizite, 0 comentarii Tratament salvator la Spitalul de Urgență Constanța!
Economie
joi, 13 decembrie Foto : Mișcarea sindicală  din transportul naval se reorganizează 1722 vizite, 0 comentarii Mișcarea sindicală din transportul naval se reorganizează
ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.9478 secunde