Protest de amploare, în această seară

137
Protest de amploare, în această seară - pv65988800-1561884218.jpg

Articole recomandate

Un protest al artiștilor bucureșteni este anunțat pentru această seară, de la ora 18:00, în Piața Victoriei.


Protestul, numit #Demnitate, este "un gest de solidaritate pentru cei care au fost concediați ca umare a tăierilor bugetului și a întârzierii subvențiilor din partea primăriei municipiului București", a scris g4media.ro.

"Situația este deosebit de dezastruoasă, cu toții o resimțim direct: onorarii întârziate luni de ziile, proiecte anulate, spectacole tot mai puține, o totală lipsă de siguranță din orice punct de vedere. Foarte curând vom fi trași răspundere în legătură cu contribuțiile sociale datorate la stat pentru anul trecut iar noi nu suntem plătiți pentru munca depusă anul acesta", spun organizatorii protestului anunțat pe rețelele sociale.


"Să ne mobilizăm și să ne ridicăm împreună, pentru că uniți putem să arătăm primarilor, miniștrilor și premierului României ca suntem un număr ENORM de persoane afectate și ne cerem dreptul la demnitate", mai arată organizatorii.

Primăria București a tăiat zeci de milioane de lei de la instituțiile culturale din subordine la rectificarea bugetară de miercuri, iar Libertatea a anunțat că 54 de oameni au fost dați afară de la Teatrul Național și 31 de la ARCUB, scrie realitatea.net


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2614 secunde