PROTEST DE AMPLOARE. Constanța va fi împânzită de TAXIURI, vineri. Iată TRASEUL taximetriștilor!

3573
PROTEST DE AMPLOARE. Constanța va fi împânzită de TAXIURI, vineri. Iată TRASEUL taximetriștilor! - grevataxigf26-1627466400.jpg

Articole recomandate

În prima parte a zilei de vineri, 30 iulie, municipiul Constanța va fi împânzit de taximetre. Aproximativ 100 de taxiuri vor ieși în stradă, într-un amplu marș de protest, organizat de Federația Națională a Sindicatelor Șoferilor din România, membră a CNSLR Frăția.

Potrivit reprezentanților organizației, marșul se va desfășura în intervalul orar 9.00 – 12.00 și va avea următorul traseu: bd. Aurel Vlaicu – bd. Tomis – Primăria Constanța, cu staționare pe str. Traian și bd. Tomis, în fața Consiliului Județean și a Primăriei Constanța.

„Motivul acțiunii noastre îl constituie faptul că nu am fost consultați la stabilirea stațiilor taxi și a numărului de taximetre din stațiile respective, la propunerile pentru modificarea Regulamentului privind organizarea și executarea serviciului de transport în regim de taxi în municipiul Constanța, conform Legii 38/2003 și a Ordinului 356/2007”, a precizat președintele organizației, Lică Neagu.

„Având în vedere că locul nostru de muncă este strada, normal să ne exprimăm nemulțumirile la locul de muncă”, a adăugat acesta.

Prin acțiunea lor, taximetriștii solicită retragerea proiectului de hotărâre privind regulamentul de pe ordinea de zi a ședinței de Consiliu Local de vineri, 30 iulie, și realizarea unui dialog cu reprezentanții taximetriștilor. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.2824 secunde