€ 4.7287
£ 5.3209
$ 4.1834

Mai multe ştiri online:

Protest al militarilor, în fața sediului PSD! "Opriți politica de umilire și discriminarea militarilor români"

Ştire online publicată Miercuri, 10 Mai 2017. Autor: Sorin HULUBEI
Astazi, începând cu ora 09.00, îmbrăcat cu ținuta de instrucție, comandorul în rezervă Nicolae Vlăduțoiu a fost prezent alături de colegii săi, în fața sediului PSD din București, pentru a manifesta indignarea față de politica de umilire, discriminare și denigrare a militarilor români în activitate și în rezervă/retragere. Aceștia au depus Scrisoarea de protest adresată lui Liviu Dragnea, președintele Partidului Social Democrat.


"De peste 25 de ani asistăm la erodarea, cu bună știință, a Statului Român. Am asistat pasivi la adevărate acte de trădare națională: distrugerea industriei și agriculturii românești. Asistăm la ștergerea de pe harta lumii a acestui colț de rai binecuvantat de Dumnezeu. Ne-am săturat să fim batjocoriti și umiliți în lume, pentru ca cei care ne-au reprezentat nu au avut niciun interes să promoveze și să păstreze în relațiile internaționale adevăratele valori, autentice ale României.


Harta Europei, dar mai ales harta României, este plină de crucile eroilor neamului care au luptat, s-au jertfit și au plătit prețul suprem, VIAȚA, pentru a lăsa o moștenire extraordinară urmașilor lor și urmașilor, urmașilor lor. Opriți politica de umilire și de discriminare a militarilor români, politica ascunsa, de desființare a Armatei. Politica promovată în ultimii ani este un act de ÎNALTĂ TRĂDARE. Desființarea Armatei înseamnă desființarea STATULUI. Militarii și personalul civil din armata României sunt cei mai prost plătiți din societatea românească. Armata este echipată și înzestrată necorespunzător.
Să credem că proiectul Legii Salarizării Unitare a fost eleborat fără acordul dumneavoastră? Mă intreb de unde atâta cinism și răutate la adresa militarilor activi și în rezervă. Oare ați observat câte articole din Legea Fundamentală, Constituția României au fost încălcate?", este o parte a scrisorii semnată de comandorul în rezervă, Nicolae Vlăduțoiu. 


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.8017 secunde