Prostituție într-un centru de plasament din Suceava

601
Prostituție într-un centru de plasament din Suceava - prostitutie1351860097-1354001391.jpg
Un centru de plasament din Suceava s-a transformat într-o sursă de aprovizionare cu prostituate minore pentru proxeneți. Cazul a ieșit la iveală după ce o grupare infracțională a fost destructurată, iar cinci persoane au fost arestate preventiv, transmite realitatea.net.


Potrivit procurorilor, proxeneții au început să racoleze fete de la centrul de plasament în urmă cu un an. Ei au convins șase fete, dintre care cinci erau minore.


"Relațiile sexuale contra cost aveau loc în diferite unități de cazare în comun de pe raza municipiului Rădăuți, în mijloacele de transport ale clienților sau în locuințele suspecților", spune Ionuț Epureanu, inspector principal IPJ Suceava.




Conducerea centrului de plasament aflase că minorele întrețin relații sexuale contra cost, după ce mai multe dintre ele fugiseră din unitate, dar directorul unității susține că minorii nu pot fi supragheață permanent.


Suspecții sunt cercetați pentru constituirea unui grup infracțional organizat, trafic de minori și proxenetism. Magistrații Tribunalului Suceava au trimis după gratii, pentru 29 de zile, trei suceveni, un ialomițean și un tânăr din județul Călărași. Și reprezentanții Direcției pentru Protecția a Copilului Suceava au deschis o anchetă la Solca, concluzionează sursa citată.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8273 secunde