Propunerea unui șef IPJ: "Fără telefoane mobile în școli"

1619
5
Propunerea unui șef IPJ:

Articole recomandate

Viorel Șerbănoiu, comisar șef al Inspectoratului Județean de Poliție (IJP) Botoșani, propune conducerilor unităților de învățământ să interzică accesul, în incinta lor, elevilor cu telefoanele mobile.


Acesta a declarat, vineri, într-o ședință a Colegiului prefectural, că o astfel de măsură ar trebui impusă în toate unitățile de învățământ, în special în acele școli unde au fost înregistrate cazuri de furturi de telefoane mobile.


Șeful Poliției a prezentat o situație privind creșterea gradului de siguranță a elevilor în școli, subliniind că în incinta unităților școlare au fost înregistrate 18 cazuri de furt, în special telefoane mobile.


"Infracțiunile de furt privesc în special telefoanele mobile, prejudiciile fiind mici și se datorează neluării măsurilor corespunzătoare de către elevi și profesori pentru asigurarea securității bunurilor, pe timpul desfășurării orelor de curs, în timpul pauzelor sau când aceștia desfășoară activități în afara clasei", a afirmat Șerbănoiu, potrivit Agerpres.


El susține că, pentru evitarea unor astfel de infracțiuni, școlile ar trebui să insereze în regulamentele de ordine interioară "interdicția de deținere de către elevi a telefoanelor mobile sau a altor categorii de gadget-uri".










Comentează știrea

Io
25 februarie 2017
Comunisti

De ce sa nu ascundem incompetenta poliției in reguli comuniste?

Nicu
25 februarie 2017
Telefon in scoli

D-nul nu stie ca tel. este un bun personal si nu poti sa-i interzici cuiva , ca vezi doamne nu are voie cu el in scoli Mai bn sa poata filma copii neregulile din scoli.

Doru
25 februarie 2017
Zau ?

Asta nu este politist , ci militian ! Adica , tantalau , bou mioritic , cretin paranoic si nulitate absoluta ... Problema nu este a copiilor care au telefoane si il folosesc legal , ca este legal , sa ai telefonul cu tine , chiar si in scoala , sau la balamucul cladire de politie judeteana - ce nu stie prostalaul cu epoleti - ci a cadrelor didactice care trebuie sa formeze caractere si in sensul respectarii dreptului de proprietate . Adica , sa nu puna botul la asemenea ineptii , spuse de un idiot major , ajuns in punctul culminant al dezvoltarii prostiei in spatiul mioritic . Sefii acestui pitecantrop de la Botosani , ori ar trebui sa-l premieze , daca sunt din aceeasi materie , ori sa-l impuste imediat , daca mai au un dram de ratiune pozitiva in scafarlii ...

Adi D
25 februarie 2017
Politist idiot

Specia asta umana cu grade pe umar, pur si simplu nu e invatat sa gandeasca pozitiv, sa fie proactiv... mintea lui de gaina nu stie decat "SA SE INTERZICAAAAAA" , mintea lui de politist nevertebrat nu stie sa se orienteze spre solutii proactive si constructive, care sa previna furtul, fara sa se incalce din drepturi si libertati. Exemplu de gandire de nevertebrata: 1. s-a imbolnavit un copil mancand X ; solutie: SA SE INTERZICA X 2. A avut loc un accident ; solutie: SA SE INCHIDA DRUMUL 3. Se fura telefoane din scoala X. Solutie: SA SE INTERZICA TELEFOANELE... sau sa se inchida scoala ?! :)) Penibil domnule politist !

Inspector Gaget
26 februarie 2017
Se poate in Finlanda

In Finlanda e interzis telefonul mobil in scoala. Si nu se supara nimeni. Nici macar parintii. Deci se poate. La noi fiecare e destept in felul lui. Sa va dea al de sus sanatate!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9801 secunde