Proprietarul unui parc auto din Constanța, "țepuit" cu două autoturisme

5164
5
Proprietarul unui parc auto din Constanța,
Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța a sesizat magistrații Judecătoriei Constanța cu propunere de luare a măsurii arestării preventive în lipsă, față de Dumitru Paraschiv, acuzat de infracțiuni de furt calificat, uz de fals și înșelăciune. 


Bărbatul este acuzat că ar fi sustras două autoturisme Opel Insignia și Mercedes B Classe, din cadrul unui parc auto, valoarea prejudiciului ridicându-se la aproximativ 20.000 de euro. 


"Persoana vătămată a precizat faptul că îl bănuiește pe inculpatul P.D. că ar fi sustras documentele de proveniență și cheile autoturismelor în cauză. Cei doi au mers în Germania, acolo de unde au cumpărat două autoturisme, actele de vânzare-cumpărare fiind întocmite pe numele persoanei vătămate. 


Autoturismele au fost lăsate la un parc auto în vederea vânzării acestora, iar în data de 13 decembrie 2016 persoana vătămată a constatat că îi lipsesc cheile și documentele autoturismelor, ocazie cu care s-a deplasat la parcul auto unde autoturismele nu se mai aflau", precizează Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța, în cadrul unui comunicat.


În urma verificărilor efectuate, pe un site de anunțuri publicitare a fost identificat autoturismul Mercedes B Classe, care era înmatriculat provizoriu pe numele lui Dumitru Paraschiv. Cu această ocazie, la data de 10 ianuarie, polițiștii au ridicat documentele de proveniență și lăsarea în custodie a autoturismului inculpatului, întrucât aceasta a făcut dovada provenienței printr-un contract de vânzarea-cumpărare în care persoana vătămată în calitate de vânzător a transmis dreptul de proprietate al autoturismului către inculpat în calitate de cumpărător.


Lui Dumitru Paraschiv i s-a pus în vedere faptul că este obligat să nu înstrăineze autoturismul până la soluționarea cauzei, fiind încheiat un proces verbal în acest sens. Ulterior, la data de 23 ianuarie 2017, deși cunoștea faptul că are obligația de a nu înstrăina autoturismul, bărbatul l-a oferit spre vânzare către o societate comercială.


Tot în incinta parcului auto a fost identificat și autoturismul marca Opel Insignia, aparținând persoanei vătămate, care a fost oferit spre vânzare de către Dumitru Paraschiv. Anchetatorii au ridicat actele de proveniență ale autoturismului și au constatat faptul că și în acest caz, autoturismul fusese înmatriculat provizoriu pe numele inculpatului, în temeiul unui contract de vânzare cumpărare având ca vânzător pe persoana vătămată și drept cumpărător pe inculpat. Dumitru Paraschiv a înscris provizoriu cele două autoturisme pe numele său și le-a vândut către o societate comercială, pe baza unor acte false.


Comentează știrea

jj
21 martie 2017
jj

Sa ne zica ai cati km au dat inapoi

Radu V
21 martie 2017
Parc auto

Parc auto cu masini furate se afla la barul vanatorul locasul interlopilor .

nicu
22 martie 2017
interlopii

politia sa cerceteze cazul bine și sa vadă cine sunt adevărați hoți și nu sa facă cercetări pe genunchi în parcuri de mașini de unde e au mit sa facă dosar cum le covin interlopilor

nicu
22 martie 2017
Așa da politie mai bine zis militie

Sa zică cineva care a tepuit un interlop și după publicați așa ceva

Vasilescu C
22 martie 2017
Interlopi

Ce mai anunt!!! Când s_a intamplat vreodata un interloper sa fie tepuit! Militienii sa faca cercetari

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4751 secunde