Proiectul privind formarea polițiștilor locali, în dezbatere publică

217
Proiectul privind formarea polițiștilor locali, în dezbatere publică - politistilocali-1518110199.jpg
Ministerul Afacerilor Interne a pus în dezbatere publică, ieri, proiectul privind formarea inițială, în anul 2018, în instituțiile de formare ale MAI a polițiștilor locali cu atribuții în domeniul ordinii și liniștii publice și în domeniul circulației rutiere, informează un comunicat transmis redacției.

Conform sursei citate, textul proiectului de act normativ este afișat și poate fi consultat pe pagina de internet a instituției - www.mai.gov.ro -, la secțiunea Transparență decizională, precum și la Centrul de Relații cu Publicul al MAI, din Piața Revoluției nr. 1 A, sector 1, București. Propunerile, sugestiile și opiniile persoanelor interesate pot fi transmise în termen de 10 de zile calendaristice, calculate de la data publicării anunțului, pe adresa de email [email protected].

Prin proiectul de act normativ urmează a se reglementa stabilirea numărului de locuri și a perioadelor în care se desfășoară programele de formare inițială a polițiștilor locali cu atribuții în domeniul ordinii și liniștii publice și în domeniul circulației rutiere și a celor care ocupă funcții de conducere (modulul de management); stabilirea instituțiilor de formare ale Ministerului Afacerilor Interne organizatoare și repartizarea numărului de locuri pentru fiecare în parte; stabilirea cuantumului cheltuielilor de școlarizare/ cursant/ program de formare inițială/ modul de management.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8417 secunde