Proiectul pentru legile justiției, menținut pe aceeași linie de Tudorel Toader

195
2
Proiectul pentru legile justiției, menținut pe aceeași linie de Tudorel Toader - proiectul-1506963544.jpg

Articole de la același autor

Ministrul Justiției nu dă înapoi de la controversatul proiect pentru modificarea legilor justiției, deși s-au ridicat mai multe voci, inclusiv a președintelui și a ambasadorului SUA, care i-au cerut să facă acest gest. Aflat la deschiderea anului universitar la Universitatea "Alexandru Ioan Cuza" din Iași, ceremonie la care a fost prezent și ambasadorul SUA, Hans Klemm, Toader Tudorel a afirmat că textele de lege nu se negociază, în ciuda declarației făcute de președintele Klaus Iohannis prin care îi cerea să retragă pachetul de modificare a legilor justiției, notează digi24.ro. 


"Nu putem vorbi despre acuzații. Cel mult au fost afirmații, dar eu vă asigur de faptul că bunele relații din noi, să vorbesc așa, în general, nu afectează fondul problemei. Noi ne facem datoria așa cum scrie la carte, așa cum scrie în Legea 24/2000 privind tehnica legislativă.


Textele de lege nu se negociază. Inițiatorul unui act normativ, indiferent de ierarhie se raportează la soluția legislativă, se raportează la normele de tehnică legislativă și propune o formulă de redactare, proiect de lege, să vorbim, care ajunge în final în 
Parlament, unde au loc dezbateri, argumente pro contra, modificări îmbunătățiri ale soluțiilor propuse de inițiatori", a arătat Tudorel Toader.


Comentează știrea

DODO
3 octombrie 2017
de neclintit

asta este programul PSDragnea de guvernare are un singur punct : acapararea totala a justitiei si subjugarea ei in scop de partid Nu conteaza ca pentru asta se terfeleste economia si implicit populatia Totul pentru albirea lor si scaparea de puscarie

Belina
3 octombrie 2017
pucariasii

O panarama de ministru fara personalitate,sluga lui Dragnea sa-l scape de puscarie

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6227 secunde